Συνάντηση Δημάρχου Καραβά με τον νέο Πρέσβη της Κύπρου στη Ρωσία κ. Κύπρο Γιωργαλλή – 26.5.22

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2022, συνάντηση του Δημάρχου Καραβά Νίκου Χατζηστεφάνου με τον κ. Κύπρο Γιωργαλλή, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα Πρέσβη της Κύπρου στη Ρωσία τον Ιούνιο του 2022. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών.

Ο Δήμαρχος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τον κ. Γιωργαλλή, με τον οποίο αποδείχτηκαν παλιοί γνώριμοι, αφού είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Κατά τη διάρκεια μιας φιλικής και εγκάρδιας συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τους τρόπους προώθησης του Κυπριακού προβλήματος και της ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας.

Ο κ. Γιωργαλλής εξέφρασε την ετοιμότητά του για συνεργασία με τον Καραβά, όπως και με όλους τους κατεχόμενους Δήμους, σε όλους τους τομείς των αρμοδιοτήτων του.

Ο Δήμαρχος Καραβά ευχαρίστησε τον κ. Πρέσβη και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Καραβά θα βρίσκεται παρά το πλευρό του στο μέτρο των δυνατοτήτων του, και του ευχήθηκε κάθε καλό, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει.