Εκδήλωση “Δευτέρα του Πάσχα” – 25.4.2022

ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ»

Ο Δήμος Καραβά σε συνεργασία με το Προσφυγικό Σωματείο «Ο Καραβάς», το Αθλητικό Σωματείο ΑΕΚ – «Λάμπουσα» και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Καραβά, διοργανώνουν και φέτος την καθιερωμένη εκδήλωση – συγκέντρωση των Καραβιωτών και φίλων του Καραβά, τη Δευτέρα του Πάσχα, 25 Απριλίου 2022 το μεσημέρι. Η εκδήλωση θα γίνει στον χώρο της αίθουσας δεξιώσεων «ΧΑΡΙΔΕΙΟΝ» στην Χοιροκοιτία.

Στην αίθουσα δεξιώσεων θα προσφερθεί γεύμα στην επιχορηγημένη από τον Δήμο Καραβά τιμή των 10 ευρώ το άτομο. Για παιδιά μέχρι 12 ετών, η τιμή θα είναι στα 5 ευρώ το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνεται ποτό και φρούτο. Η κάθε οικογένεια – παρέα πρέπει να μεριμνήσει για τα δικά της παραδοσιακά εδέσματα (φλαούνες, τσουρέκια κ.α.). Extra ποτά διατίθενται από το «Χαρίδειον». Μετά το γεύμα, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει, θα διοργανωθούν διαγωνισμοί με παραδοσιακά παιχνίδια (σακκουλοδρομίες, αυγοδρομίες, τράβηγμα σχοινιού κ.α).

Σημαντική παράκληση προς όλους είναι όπως, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση και το φαγητό, πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να το δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη 20 Απριλίου, ώστε να παραγγείλουμε στο κέντρο. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλ. 99429281 (Λουκής Ιακωβίδης) και 99843200 (Παναγιώτης Μανώλη).