ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ – ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΑΡΑΒΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ – ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΚΑΡΑΒΑ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρυματος Υποτροφιών Καραβά «Νίκος Κ .Σιακόλας»  και η Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Γεώργιου Τσίμον της Σχολικής Εφορείας Καραβά, δέχονται αιτήσεις για περιορισμένο αριθμό υποτροφιών υπό μορφή χορηγίας για πρωτοετείς φοιτητές με καταγωγή τον Καραβά που παρακολουθούν μαθήματα σε κολλέγια, ανώτερες σχολές ή Πανεπιστήμια της Κύπρου και του εξωτερικού και έχουν εξασφαλίσει βαθμολογία άριστα,18,5 και άνω στο απολυτήριο Μέσης Εκπαίδευσης, η 92.5 και άνω σε απολυτήρια Ιδιωτικών σχολών.  

Η εκδήλωση απονομής των χορηγιών θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών στο Στρόβολο, την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 7.00μμ.

Το Ταμείο Υποτροφιών του Δήμου Καραβά ιδρύθηκε με εισφορές που δόθηκαν από το ζεύγος Νίκου και Ελπίδας Σιακόλα, συνολικού ποσού 500,000 ευρώ, με στόχο να επιβραβεύονται νέοι του Καραβά που διακρίνονται για το χαρακτήρα και τις επιδόσεις τους. Τις χορηγίες θα απονέμει ο επίτιμος πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών και ιδρυτής του Ταμείου Υποτροφιών του Δήμου Καραβά κ. Νίκος Σιακόλας.


Το Ταμείο του Γεώργιου Τσίμον ύψους επίσης 500,000 ευρώ, δημιουργήθηκε από το κληροδότημα που άφησε ο αείμνηστος Γεώργιος Τσίμον με τη διαθήκη του στη Σχολική Εφορεία Καραβά με το οποίο θα βοηθηθούν με υποτροφίες άριστοι φοιτητές με καταγωγή τον Καραβά.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν σε ειδικά έντυπα και να φθάσουν το αργότερο μέχρι την 18ην Δεκεμβρίου 2017 στη διεύθυνση: Γραμματεία Ταμείου Υποτροφιών Δήμου Καραβά, Μιλήτου 2, 2028 Στρόβολος με όλα τα ζητούμενα δικαιολογητικά ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά.

Πατήστε εδώ για την αίτηση.