Τουρνουά Φούτσαλ Συμβουλίου Νεολαίας – 27 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Τουρνουά Μίνι Ποδοσφαίρου – Φούτσαλ


Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά


27 Νοεμβρίου 2011 


Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Καραβά μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για να δώσει σε όσο το δυνατό, περισσότερο νέους με Καραβιώτικη καταγωγή την ευκαιρία να γνωριστούν και να αποκτήσουν κοινές εμπειρίες μεταξύ τους, διοργάνωσε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, 2011, Τουρνουά Μίνι Ποδοσφαίρου, Φούτσαλ στα Γήπεδα NUEVO CAMPO στη Λευκωσία.


Στο Τουρνουά συμμετείχαν 10 ομάδες. Στις τρεις πρώτες ομάδες που διακρίθηκαν δόθηκαν αναμνηστικά κύπελλα ενώ μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες. Μετά το τέλος του τουρνουά προσφέρθηκαν σνακς και ποτά σε όλους τους παρευρισκομένους, μέσα σε ένα κλίμα ευχάριστο και φιλικό.


   

Στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια του Τουρνουά


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά κ. Λάμπρος Μαούρης απονέμει το πρώτο βραβείο στη νικήτρια ομάδα


Οι βασικοί στόχοι της διοργάνωσης του τουρνουά στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Δέσμευση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά είναι ότι θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες του έτσι ώστε να έρθουν πιο κοντά και να γνωριστούν μεταξύ τους όλοι οι νέοι με Καραβιώτικη καταγωγή και ταυτόχρονα να αντλήσουν εφόδια συμπαράστασης στον κοινό αγώνα με τον κατεχόμενο Δήμο Καραβά για λευτεριά και δικαίωση.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Καραβά εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου για τη στήριξη που προσφέρει στις δραστηριότητες του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Καραβά.


 

Αναμνηστική φωτογραφία με τους νικητές του τουρνουά, το Δήμαρχο Καραβά και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την εκδήλωση. Συμμετείχαν και μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου Νεολαίας Δήμου Καραβά