Τουρνουά φούτσαλ – Συμβούλιο Νεολαίας – 13 Μαρτίου 2011


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΟΥΤΣΑΛ


ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΑΒΑΤο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Καραβά μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για να δώσει σε όσο το δυνατό, περισσότερο νέους με Καραβιώτικη καταγωγή την ευκαιρία να γνωριστούν και να αποκτήσουν κοινές εμπειρίες μεταξύ τους, διοργάνωσε την Κυριακή 13 Μαρτίου, 2011 Τουρνουά Μίνι Ποδοσφαίρου Φούτσαλ στα Γήπεδα της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας  στην Λακατάμεια. Στο Τουρνουά συμμετείχαν 6 ομάδες. Στις τρεις πρώτες ομάδες που διακρίθηκαν δόθηκαν αναμνηστικά κύπελλα/μετάλλια αθλοθετημένα από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Καραβά  Μετά το τέλος του τουρνουά προσφέρθηκαν σνακς και ποτά σε όλους τους συμμετέχοντες, μέσα σε ένα κλίμα ευχάριστο και φιλικό δεδομένου ότι αντίπαλοι ήταν μόνον στο γήπεδο.


   

Οι νέοι του Καραβά με τις ομάδες τους που συμμετείχαν στο τουρνουά


Οι αρχηγοί των νικητήριων ομάδων του τουρνουά μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Καραβά και τον Δήμαρχο Καραβά κ. Γιάννη ΠαπαϊωάννουΣτο Τουρνουά παρευρέθηκαν και απένειμαν τα κύπελλα/μετάλλια στους νικητές ο Δήμαρχος Καραβά κ. Γιάννης Παπαϊωάννου,  ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κ. Σάββας Κοσιάρης, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ – Λάμπουσα κ. Παντελής Κωνσταντίνου, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Καραβά κα. Μάρω Χατζηστεφάνου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καραβά  και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Καραβά κ. Λάμπρος Μαούρης και ο Πρόεδρος του Προσφυγικού Σωματείου «Ο Καραβάς» κ. Νίκος ΧατζηστεφάνουΟι βασικοί στόχοι της διοργάνωσης του τουρνουά στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Δέσμευση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά είναι ότι θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες   του έτσι ώστε να έρθουν πιο κοντά και να γνωριστούν μεταξύ τους όλοι οι νέοι με Καραβιώτικη καταγωγή και ταυτόχρονα να αντλήσουν εφόδια συμπαράστασης στον κοινό αγώνα με τον κατεχόμενο Δήμο Καραβά για λευτεριά και δικαίωση.


   

Απονομή του πρώτου βραβείου στους νικητές του τουρνουά


Η νικήτρια ομάδα του Δήμου ΚερύνειαςΤο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Καραβά εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου και στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για τις χορηγίες και τη στήριξή τους στις δραστηριότητες της Νεολαίας του Καραβά.