Τουρνουά Φούτσαλ ΔΣΝΔΚ – 22 Απριλίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Τουρνουά Μίνι Ποδοσφαίρου – Φούτσαλ


Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά


22 Απριλίου 2012 


Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Καραβά μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για να δώσει σε όσο το δυνατό, περισσότερο νέους με Καραβιώτικη καταγωγή την ευκαιρία να γνωριστούν και να αποκτήσουν κοινές εμπειρίες μεταξύ τους, διοργάνωσε την Κυριακή 22 Απριλίου, 2012, Τουρνουά Μίνι Ποδοσφαίρου, Φούτσαλ στα Γήπεδα NUEVO CAMPO στη Λευκωσία.


   

Αναμνηστική φωτογραφία πριν την έναρξη του τουρνουά


Στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια του Τουρνουά


Στο Τουρνουά συμμετείχαν 10 ομάδες. Σε όλες τις ομάδες υπήρχαν νέοι με Καραβιώτικη καταγωγή ή καταγωγή από την Επαρχία Κερύνειας. Στις τρεις πρώτες ομάδες που διακρίθηκαν δόθηκαν αναμνηστικά κύπελλα ενώ μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες. Μετά το τέλος του τουρνουά προσφέρθηκαν σνακς και ποτά σε όλους τους παρευρισκομένους, μέσα σε ένα κλίμα ευχάριστο και φιλικό.


   

Τα έπαθλα και μετάλλια που δόθηκαν στους νικητές και σε όσους συμμετείχαν στο τουρνουά


Στιγμιότυπό από τις απονομές


Οι βασικοί στόχοι της διοργάνωσης του τουρνουά στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Δέσμευση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά είναι ότι θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες του έτσι ώστε να έρθουν πιο κοντά και να γνωριστούν μεταξύ τους όλοι οι νέοι με Καραβιώτικη καταγωγή και ταυτόχρονα να αντλήσουν εφόδια συμπαράστασης στον κοινό αγώνα με τον κατεχόμενο Δήμο Καραβά για λευτεριά και δικαίωση.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Καραβά εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου για τη στήριξη που προσφέρει στις δραστηριότητες του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Καραβά.
 

Αναμνηστική φωτογραφία από τη διοργάνωση του τουρνουά μετά τις απονομές