Τουρνουά Beach Volley ΔΣΝΔΚ – 1η Σεπτεμβρίου 2012

Ερασιτεχνικό Τουρνουά Beach Volley


Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά – 1η Σεπτεμβρίου 2012Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Καραβά μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για να δώσει σε όσο το δυνατό, περισσότερο νέους με Καραβιώτικη καταγωγή την ευκαιρία να γνωριστούν και να αποκτήσουν κοινές εμπειρίες μεταξύ τους, διοργάνωσε το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, 2012 ερασιτεχνικό Τουρνουά Beach Volley στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Λεμεσού.


Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Καραβά, εργάστηκαν με πολλή αφοσίωση και ενθουσιασμό για να στεφθεί η εκδήλωση με επιτυχία, πράγμα που το κατάφεραν. Υπήρξε μια μεγάλη προσέλευση νέων με καταγωγή τον Καραβά και φίλων.


   

Στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια του τουρνουά


Τα κύπελλα και μετάλλια που δόθηκαν στους νικητές του τουρνουά


Στο τουρνουά συμμετείχαν 8 ομάδες στις οποίες τουλάχιστο ένα από τα τρία μέλη της ομάδας ήταν με Καραβιώτικη καταγωγή. Στις τρεις πρώτες ομάδες που διακρίθηκαν δόθηκαν αναμνηστικά κύπελλα και σε όλους τους νέους που συμμετείχαν αναμνηστικά μετάλλια. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καραβά κ. Γιάννης Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου της κωμόπολης Καραβά, ΑΕΚ Λάμπουσα, κ. Παντελής Κωνσταντίνου.


Οι βασικοί στόχοι της διοργάνωσης του τουρνουά στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Δέσμευση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά είναι ότι θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες του έτσι ώστε να έρθουν πιο κοντά και να γνωριστούν μεταξύ τους νέοι με Καραβιώτικη καταγωγή και ταυτόχρονα να αντλήσουν εφόδια συμπαράστασης στον κοινό αγώνα με τον κατεχόμενο Δήμο Καραβά για λευτεριά και δικαίωση.


   

Απονομές από την Α’ Αντιπρόεδρο του ΔΣΝΔΚ Μαρία Τσέντα σε μια από τις τρεις ομάδες που διακρίθηκαν στο τουρνουά


Αναμνηστική φωτογραφία με όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά