Τιμητική εκδήλωση για τα πρώην μέλη του Δ.Σ. και της Σχ. Εφορείας Καραβά – 24.2.17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Εκδήλωση προς τιμή του πρώην Δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου


και του πρώην Προέδρου και μελών της Σχολικής Εφορείας Καραβά


24 Φεβρουαρίου 2017


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, η σεμνή και απέριττη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καραβά προς τιμή του πρώην Δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά και του πρώην Προέδρου και μελών της Σχολικής Εφορείας Καραβά.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών και σε αυτή, προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά και των Διοικητικών Συμβουλίων όλων  των οργανωμένων συνόλων του Καραβά.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης μεταξύ άλλων περιελάμβανε σύντομη προσφώνηση από τον Δήμαρχο Καραβά κ. Νίκο Χατζηστεφάνου, απονομές τιμητικών πλακετών στα πρώην μέλη του Δ.Σ. και της Σχολικής Εφορείας Καραβά και αντιφώνηση από τον πρώην Δήμαρχο Καραβά κ. Γιάννη Παπαϊωάννου.


Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν για την μεγάλη και ανεκτίμητη προσφορά τους στα κοινά του Καραβά και τους αγώνες για επιστροφή στα σπίτια και την γη μας, οι ακόλουθοι: ο  πρώην Δήμαρχος για τρεις συνεχόμενες θητείες Γιάννης Παπαϊωάννου και οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, Λάμπρος Μαούρης, Δημήτρης Επιφανίου, Δέσπω Ευτυχίου, η πρώην Αντιδήμαρχος Μάρω Χατζηστεφάνου καθώς και ο Λουκής Ιακωβίδης, ο οποίος είχε αποχωρήσει πιο νωρίς από το Δ.Σ., δίνοντας εθελοντικά τη θέση του σε άλλο Δημοτικό Σύμβουλο. Τιμήθηκαν επίσης, ο Πρώην Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας για 18 χρόνια Χριστάκης Χριστοφόρου και τα μέλη, Χριστόφορος Τσαγγαρίδης, Δημήτρης Δημητρίου, Ειρήνη Χριστοδουλίδου και Χρυστάλλα  Γιάλλουρου.


Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον μουσικό Μιχάλη Κωνσταντίνου.

Αναμνηστική φωτογραφία με το Δημοτικό Συμβούλιο Καραβά και τα πρώην μέλη
του Δημοτικού Συμβουλίου και της Σχολικής Εφορείας Καραβά που τιμήθηκαν στην εκδήλωση