Τιμητική εκδήλωση για Σάββα Μαραγκό – 7.2.16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Τιμητική εκδήλωση για Σάββα Μαραγκό


Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καραβά σε συνεργασία με τα οργανωμένα σύνολα της κωμόπολης, προς τιμή του Καραβιώτη Σάββα Μαραγκού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βπηθά ,με το δικό του τρόπο, το έργο του Δήμου Καραβά, των σωματείων του καθώς και άλλων φορέων της επαρχίας Κερύνειας.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε προβολή του ντοκιμαντέρ «Καραβάς η ψυχή μας» σε σκηνοθεσία Πέτρου Πετρίδη, με αφηγήσεις 14 ηλικιωμένων Καραβιωτών για τον Καραβά, παρουσίαση του βιογραφικού του Σάββα Μαραγκού και χαιρετισμούς από το Δήμαρχο Καραβά και τους εκπροσώπους σωματείων του Καραβά καθώς και άλλων οργανωμένων συνόλων της επαρχίας Κερύνειας.


Ο Σάββας Μαραγκός τα τελευταία πέντε χρόνια βοηθά με συμβολικές χορηγίές πάνω σε ετήσια βάση τους εξής φορείς: Ταμείο Ευημερίας Καραβιωτών, Ταμείο Υποτροφιών Δήμου Καραβά, Πολιτιστικό Ίδρυμα Καραβιωτών, Προσφυγικό Σωματείο «Ο Καραβάς», Αθλητική Ένωση Καραβά «Λάμπουσα», Χορωδία «Η Φωνή τη Κερύνειας» και Ερυθρό Σταυρό Κερύνειας. Μια προσφορά η οποία αναδεικνύει τη συμπαράσταση και τη στήριξη του Σάββα Μαραγκού προς το έργο και την αποστολή των φορέων του Καραβά και της Επαρχίας Κερύνειας. Τονίστηκε από όλους ότι η συνεισφορά αυτή είναι αξιέπαινη και ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό το έργο που επιτελεί ο κατεχόμενος Δήμος μας και τα οργανωμένα σύνολα του και άλλοι φορείς της επαρχίας μας.


Στη συνέχεια έγινε απονομή κοινού αναμνηστικού ενθυμήματος στον Σάββα Μαραγκό, ο οποίος με ένα ξεχωριστό, συγκινητικό τρόπο, απεύθυνε τις ευχαριστίες του στους διοργανωτές της εκδήλωσης.


Για άλλη μια φορά τονίστηκε ότι η δράση του κατεχόμενου Δήμου και των σωματείων μας πρέπει να συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό μέχρι να ανατείλουν καλύτερες μέρες για την Κύπρο, με στόχο μια μέρα να γευτούμε τη μεγάλη χαρά της ελευθερίας και του Καραβά μας.

Αναμνηστική φωτογραφία μετά την επίδοση του αναμνηστικού ενθυμήματος στο Σάββα Μαραγκό