Τιμητική Διάκριση στον κ. Νίκο Σιακόλα

Τιμητική Διάκριση στον κ. Νίκο Σιακόλα


Με το Αργυρό Παράσημο των Αποστόλων Βαρνάβα και Παύλου, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, δια του Προκαθημένου της Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου, τίμησε τον Νίκο Σιακόλα, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012 στον προαύλιο χώρο της Αρχιεπισκοπής.


Επιδίδοντας το τιμητικό μετάλλιο μαζί με συνοδευτικό δίπλωμα, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ανέφερε ότι η Αρχιεπισκοπή αναγνωρίζει τη σημαντική και έμπρακτη συμβολή του κ. Σιακόλα, προς προαγωγή του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της, ιδίως σε άκρως κρίσιμους και χαλεπούς καιρούς, εκτιμώντας τη συνεπή, αδιάπτωτη και σθεναρή προσπάθειά της.


Αποδεχόμενος την τιμή, ο κ. Σιακόλας ανέφερε τα εξής: «Επιθυμώ  με ευσέβεια να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου και στην Ιερά Σύνοδο για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε. Εκφράζω επίσης με σεβασμό τη μεγάλη μου εκτίμηση για το αξιόλογο και ιερό έργο που επιτελεί η Εκκλησία για το καλό της Κύπρου», κατέληξε ο κ. Σιακόλας. 


Ο Δήμος Καραβά μεταφέρει τα θερμά του συγχαρητήρια στο κ. Νίκο Σιακόλα για τη μεγάλη διάκριση η οποία αντικατοπτρίζει το πλαίσιο κοινωνικής του προσφοράς σε πάρα πολλούς τομείς.


Ο κ. Νίκος Σιακόλας είναι επίτιμος πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών και ιδρυτής του Ταμείου Υποτροφιών του Δήμου Καραβά. Η πρόσφατη τιμητική διάκριση τιμά πρώτα τον ίδιο και την οικογένειά του αλλά και την ίδια τη γενέτειρά του τον Καραβά για τον οποίο πάντοτε εκφράζει την περηφάνια και την αγάπη του.