Συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών στην Πάφο – 31.10.18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών στην Πάφο
31 Οκτωβρίου 2018

Ο Δήμος Καραβά διοργάνωσε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λέμπας στην Πάφο πρωινή συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών.

Πενήντα περίπου συνταξιούχοι Καραβιώτες που διαμένουν στην Πάφο, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν μετά από πολλά χρόνια και να σμίξουν τη χαρά του συναπαντήματος τους με τη λαχτάρα για επιστροφή σε ένα ελεύθερο Καραβά.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καραβά Νίκος Χατζηστεφάνου μαζί με τη σύζυγό του, ο Αντιδήμαρχος Πανίκος Μανώλη, η Δημοτική Σύμβουλος Σωτήρα Ποταμίτου, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Επιφανίου και η Δημοτική Γραμματέας Έμιλυ Καραΐσκου.

Το πρόγραμμα της συνάντησης περιελάμβανε σύντομη προσφώνηση από τον Δήμαρχο Καραβά κ. Νίκο Χατζηστεφάνου, ο οποίος είχε, ακολούθως, την ευκαιρία να συζητήσει με τους Καραβιώτες που παρευρέθηκαν στη συνάντηση για θέματα που τους απασχολούν. Στη συνέχεια διανεμήθηκαν οι τελευταίες εκδόσεις του Δήμου Καραβά, «Καραβιώτικα Δρώμενα» και «Καραβάς» – Λεύκωμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμος Καραβά προσέφερε πρόγευμα σε όλους όσους παρευρέθηκαν.

Δέσμευση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά είναι να συνεχιστεί και να επεκταθεί η πρωτοβουλία αυτή, έτσι ώστε να ενδυναμωθούν οι δεσμοί μεταξύ των σκορπισμένων Καραβιωτών.