Συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών στην Πάφο – 19.9.2020

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συνάντηση εκτοπισμένων συνταξιούχων  Καραβιωτών που διαμένουν στην Πάφο, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου.  Η συνάντηση έγινε στον υπαίθριο και φιλόξενο χώρο του Κοινοτικού Πολιτιστικού Κέντρου Λέμπας και σε αυτή συμμετείχαν 40 περίπου συνταξιούχοι Καραβιώτες και Καραβιώτισσες.

Απολαμβάνοντας τον πρωινό τους καφέ, χάρηκαν επίσης τη συναναστροφή των συνδημοτών τους, που αν και μένουν στην ίδια περιοχή, δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να τα πουν από κοντά.

Την συνάντηση χαιρέτησε ο δήμαρχος Καραβά Νίκος Χατζηστεφάνου δίνοντας τα εύσημα για την επιτυχία της στους συντονιστές της οργάνωσης, τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Επιφανίου και τον νυν δημοτικό σύμβουλο Πανίκο Μανώλη. Μαζί στη συνάντηση και ο κοινοτάρχης Έξω Γειτονιάς Πανίκος Στυλιανού.

Ο Δήμαρχος Καραβά ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Δήμου και τόνισε ότι ο Δήμος και οι Δημότες κρατούν τον Καραβά ζωντανό στις επάλξεις για κάθε αγώνα μέχρι την επιστροφή και τη δικαίωση.

Στη συνέχεια προσφέρθηκε γεύμα σε όσους παρευρέθηκαν στη συνάντηση. Σε όσους παρευρέθηκαν δόθηκαν επίσης οι πιο πρόσφατες εκδόσεις του Δήμου Καραβά.

Ευχή και προσευχή μας η συνάντηση αυτή να επαναληφθεί του χρόνου σε έναν Ελεύθερο Καραβά.