Συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών στη Λεμεσό – 15.3.18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών στη Λεμεσό

15 Μαρτίου 2018

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Πέμπτη 15 Μαρτίου στον Ναυτικό Όμιλο Κερύνειας στη Λεμεσό, η πρωινή συνάντηση συνταξιούχων Καραβιωτών που διοργάνωσε ο Δήμος Καραβά.

Εκατόν περίπου συνταξιούχοι Καραβιώτες έσμιξαν τη χαρά του συναπαντήματος τους με τη νοσταλγία του πανέμορφου χωριού τους, ενδυναμώνοντας και ατσαλώνοντας τη θέληση τους για επιστροφή στη γη του Καραβά.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καραβά κ. Νίκος Χατζηστεφάνου μαζί με τη σύζυγό του, ο Αντιδήμαρχος κ. Πανίκος Μανώλη, ο Κοινοτάρχης Έξω Γειτονιάς κ. Πανίκος Στυλιανού και η Δημοτική Γραμματέας Έμιλυ Καραΐσκου.

Το πρόγραμμα της συνάντησης περιελάμβανε σύντομη προσφώνηση από τον Δήμαρχο Καραβά κ. Νίκο Χατζηστεφάνου και ενημέρωση για τις προσεχείς εκδηλώσεις του Δήμου και των οργανωμένων συνόλων του Καραβά. Ακολούθησε συζήτηση, μεταφορά εισηγήσεων για δραστηριότητες των συνόλων του Καραβά, καθώς και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που απασχολούν τους Καραβιώτες που διαμένουν στη Λεμεσό.

Επίσης, σε όλους όσους παρευρέθηκαν δόθηκαν αντίγραφα των δύο πρόσφατων εκδόσεων του Δήμου Καραβά, «Καραβιώτικα Δρώμενα», 2017 και «Καραβάς», Λεύκωμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμος Καραβά προσέφερε πρόγευμα και καφέ σε όλους όσους παρευρέθηκαν.

Δέσμευση του Δημάρχου Καραβά είναι η πρωτοβουλία αυτή να συνεχιστεί, ώστε να ενδυναμωθούν οι δεσμοί μεταξύ των σκορπισμένων Καραβιωτών.