Συνάντηση με Δημότες Καραβά στην Πάφο – 14.4.19

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου συνάντηση εκτοπισμένων Καραβιωτών που διαμένουν στην Πάφο.  Η συνάντηση έγινε για δεύτερη χρονιά στον φιλόξενο χώρο του Κοινοτικού Πολιτιστικού Κέντρου Λέμπας.

Δεκάδες Καραβιώτες και Καραβιώτισσες, πολλοί με τα μικρά παιδιά ή εγγόνια, συγκεντρώθηκαν από το πρωί της Κυριακής στο Πολιτιστικό Κέντρο  Απολαμβάνοντας τον πρωινό τους καφέ, χάρηκαν επίσης την συναναστροφή των συνδημοτών τους, που αν και μένουν στην ίδια περιοχή, δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να τα πουν από κοντά.

Με μεγάλη ικανοποίηση διηγήθηκαν ιστορίες από την ζωή τους στον Καραβά και έφεραν στο νου ευτυχισμένες στιγμές στον όμορφο τόπο τους.  Ευχάριστο στιγμιότυπο, η εξαιρετική ερμηνεία του γνωστού τραγουδιού «Αχ Τζιερύνεια μάνα μου» από την οκτάχρονη Βικτώρια Πιτσιολή, με πατέρα τον Χαράλαμπο από τον Καραβά και μητέρα την Χρυστάλλα από την Πάφο.

Την συνάντηση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Καραβά Νίκος Χατζηστεφάνου δίνοντας, τα εύσημα για την επιτυχία της στους συντονιστές της οργάνωσης Αντιδήμαρχο Πανίκο Μανώλη και τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Επιφανίου. Μαζί στη συνάντηση και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρυσάνθη Επιφανίου και Μάριος Μούγη και η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Μάρω Χατζηστεφάνου.

Στη συνέχεια προσφέρθηκε ελαφρύ γεύμα σε όσους παρευρέθηκαν και όλοι αποχώρησαν με την ευχή του χρόνου να κάνουμε την συνάντηση αυτή σε έναν Ελεύθερο Καραβά.