Συνάντηση Καραβιωτών με Τριτοβάθμια Εκπαίδευση – 28.9.17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συνάντηση Καραβιωτών με Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Σύσταση ομάδας συνεργατών του ΠΙΚ


Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017


 


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017, στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών, η πρώτη συνάντηση Καραβιωτών με τριτοβάθμια εκπαίδευση, με στόχο τη δημιουργία ομάδας συνεργατών του Ιδρύματος που θα συνδράμουν στο έργο και στην περεταίρω δραστηριοποίησή του.


Στη συνάντηση παρευρέθηκαν 50 περίπου Καραβιώτες των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών, οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να συμβάλουν στην προώθηση των στόχων του Ιδρύματος.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών, Δήμαρχος Καραβά, Νίκος Χατζηστεφάνου, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για το ιστορικό ίδρυσης του Ιδρύματος καθώς και για τις πολύ αξιόλογες δραστηριότητές του. Στη συνέχεια, μετέφερε την εισήγησή του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος για δημιουργία ομάδων συνεργατών, σε διάφορους τομείς ενδιαφέροντος, όπως Εικαστικό, Λογοτεχνικό, Αρχιτεκτονικό, Λογραφικό κλπ.

Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μέσα από την οποία διαφάνηκε η προθυμία των Καραβιωτών να συμμετέχουν στις ομάδες ενδιαφέροντος. Ο Δήμαρχος Καραβά τόνισε ότι θα ακολουθήσει και δεύτερη συνάντηση, με στόχο την συγκέντρωση και άλλων Καραβιωτών.


Στιγμιότυπο από τη συζήτηση/ανταλλαγή απόψεων


Στιγμιότυπο από την ομιλία του ο Προέδρου του
Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών,
Δημάρχου Καραβά, Νίκου Χατζηστεφάνου