Συνάντηση ΔΣΝΔΚ, Κόψιμο Βασιλόπιτας – 14 Ιανουαρίου 2013


Συνάντηση Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά


Κόψιμο Βασιλόπιτας – 14 Ιανουαρίου 2013 


Η πρώτη συνάντηση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Καραβά για το 2013 πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου ώρα 7.00μμ στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών στο Στρόβολο. Μεταξύ των μελών του Συμβουλίου αντηλλάγησαν απόψεις και εισηγήσεις για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων για τη νέα χρονιά καθώς επίσης έγινε μια αξιολόγηση του έργου και των δραστηριοτήτων του Συμβουλίου για τη χρονιά που πέρασε.


   

 Στιγμιότυπο από το κόψιμο της βασιλόπιττας


 Απονομή δώρου στην Ευανθία Φιλίππου


Ο Δήμαρχος Καραβά ο οποίος παρευρέθηκε στη συγκέντρωση εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά και ικανοποίηση για το πολύ αξιόλογο έργο που επιτελεί το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου και ευχήθηκε με τη σειρά του αυτή η πολυσήμαντη και αξιόλογη δραστηριότητα να συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό και με άλλες ποιοτικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες.


Αναφέρθηκε δε και στο γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Καραβά θα είναι δίπλα στους νέους και θα προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστούν. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και Δημοτικός Σύμβουλος Λάμπρος Μαούρης έδωσε στη συνέχεια ένα περίγραμμα για το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της Νεολαίας για το 2013 και αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και τον καλό προγραμματισμό που υπάρχει μεταξύ των μελών της Νεολαίας του Δήμου μας. Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά σε προσεχείς εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για τις οποίες οι εισηγήσεις έγιναν από τους ίδιους τους νέους όπως εκδρομή σε χωριά του Τροόδους, διοργάνωση εκδήλωσης με αφηγήσεις και ανάδειξη ιστορικών στοιχείων για την περίοδο της εισβολής του 1974, συγκέντρωση με τα Δημοτικά Συμβούλια Νεολαίας Κερύνειας και Λαπήθου, διοργάνωση έκθεσης τεχνών νέων του Καραβά καθώς επίσης και η περεταίρω δραστηριοποίηση του χορευτικού συγκροτήματος της Νεολαίας.
 

 Αναμνηστική φωτογραφία με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Καραβά


Στη συνέχεια έγινε το κόψιμο της βασιλόπιττας από τον πρόεδρο του Συμβουλίου Λάμπρο Μαούρη με τυχερή το μέλος του Συμβουλίου Ευανθία Φιλίππου.