Συμπαράσταση του Δήμου Καραβά στον Δήμο Αμμοχώστου

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του πρωτομάρτυρα της τουρκικής εισβολής κατεχόμενου Δήμου Καραβά καταδικάζουν απερίφραστα τις τουρκικές ενέργειες για άνοιγμα μέρους του παραλιακού μετώπου της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου. Οι Καραβιώτες όπου και αν βρίσκονται στέλνουν τη συμπαράστασή τους στον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους δημότες της Αμμοχώστου στη σημερινή δοκιμασία που περνούν.

Η ενέργεια του τουρκικού κατοχικού στρατού παραβιάζει όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας και κάθε έννοια Δικαίου. Η κατοχή της πατρίδας μας, η καταπάτηση της γης, των δικαίων και δικαιωμάτων μας, μας ενώνουν στον κοινό αγώνα ενάντια στους Τούρκους εισβολείς, για διεκδίκηση της ελευθερίας της σκλαβωμένης γης μας και της επιστροφής μας σε συνθήκες ελευθερίας και αξιοπρέπειας.

Θα είμαστε συμπαραστάτες και συναγωνιστές σε κάθε προσπάθεια που θα καταβάλει ο Δήμος Αμμοχώστου για τον σκοπό αυτό. Καλούμε δε όλους τους δημότες Καραβά να συμμετέχουν στις ενέργειες διαμαρτυρίας και να συμπαρασταθούν έμπρακτα στον Δήμο Αμμοχώστου.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΑΒΑ