Συμμετοχή Χορευτικού Συγκροτήματος Νεολαίας σε εκδήλωση – 20.4.2013

Συμμετοχή του Χορευτικού Συγκροτήματος Νεολαίας Δήμου Καραβά


σε πολιτιστική συνάντηση


Το χορευτικό συγκρότημα Νεολαίας του Δήμου μας συμμετείχε το Σάββατο 20 Απριλίου σε πολιτιστική συνάντηση που διοργανώθηκε με την πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου «Η Βούρκα». Η παράσταση έγινε στο οίκημα του συνδέσμου Διαιτητών παρά το ΓΣΠ στη Λευκωσία.


Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην Κυπριακή λαϊκή παράδοση και τα δύο χορευτικά συγκροτήματα που συμμετείχαν, της Νεολαίας του Δήμου Καραβά και του σχήματος «Η Βούρκα» παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς.   


Στιγμιότυπα από το πρόγραμμα που παρουσίασε η χορευτική ομάδα του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας


Ο Δήμαρχος Καραβά στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις διαχρονικές αξίες του πολιτισμού και των παραδόσεών μας. Τόνισε επίσης, ότι η επιστροφή στις ρίζες μας είναι μια ανεξάντλητη πηγή παραδοσιακών αξιών που μπορούν να μας βοηθήσουν στο δύσκολο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε στις μέρες μας και δίνουν σημαντικές προοπτικές δημιουργίας συνθηκών αισιοδοξίας για καλύτερες μέρες.


Η επόμενη παρουσίαση του χορευτικού συγκροτήματος της Νεολαίας του Δήμου Καραβά θα είναι το Σάββατο 1η Ιουνίου στο χώρο της Διεθνής έκθεσης Κύπρου στο περίπτερο του Δήμου Κερύνειας. Ο Δήμος Κερύνειας θα είναι ο τιμώμενος Δήμος της Διεθνούς Έκθεσης για το 2013.

 

   

 Στιγμιότυπο από το πρόγραμμα με τη συμμετοχή της Νεολαίας Καραβά


 Αναμνηστική φωτογραφία με το χορευτικό συγκρότημα της Νεολαίας και το Δήμαρχο Καραβά κ. Γιάννη Παπαϊωάννου