Σύγκλιση Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Οργανωμένων Συνόλων Καραβά – 2.2.2020

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών, κοινή συνάντηση/συνεδρία του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου με τους Προέδρους και τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των οργανωμένων συνόλων του Δήμου Καραβά.

Στη συνάντηση, εκτός από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Καραβά, προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Δ.Σ των πιο κάτω Σωμάτων:

Σχολική Εφορεία Καραβά

Προσφυγικό Σωματείο «Ο Καραβάς»

Πολιτιστικό Ίδρυμα Καραβιωτών

Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Καραβά

Αθλητική Ένωση Καραβά – Λάμπουσα

Ίδρυμα Υποτροφιών Καραβά «Νίκος Κ. Σιακόλας»

143Ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καραβά

Καθώς επίσης οι Δήμαρχοι, τέως και πρώην, και οι Κοινοτάρχες του Καραβά.

Σκοπός της συνεδρίας ήταν η ανασκόπηση των δραστηριοτήτων που έγιναν το 2019, η ενημέρωση για τις δραστηριότητες που προγραμματίζουν τα οργανωμένα σύνολα του Καραβά το 2020, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για την δράση του Δήμου και των Οργανωμένων συνόλων του.

Το πρόγραμμα της συνάντησης περιελάμβανε καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Καραβά, Νίκο Χατζηστεφάνου και ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Δήμου και των πιο πάνω συνόλων από τους Προέδρους ή Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωμάτων. Την ανασκόπηση της δράσης της Σχολικής Εφορείας Καραβά έκανε η Πρόεδρος Ανδρούλα Ασσιώτου.  Για το Προσφυγικό Σωματείο «Ο Καραβάς» μίλησε ο Πρόεδρος Χριστόφορος Χριστοδουλίδης.  Για το Πολιτιστικό Ίδρυμα Καραβιωτών μίλησε ο Γραμματέας Ανδρέας Χαραλάμπους.  Για το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Καραβά έκανε την ανασκόπηση δράσης η Α’ Αντιπρόεδρος Μαρία Πατσαλοσαββή.  Για την Αθλητική Ένωση Καραβά μίλησε ο Πρώην Πρόεδρος Ανδρέας Πατέρας και για το Ίδρυμα Υποτροφιών «Νίκος Κ. Σιακόλα» ο Ταμίας Κρις Χριστοδούλου. Μετά την ενημέρωση ακολούθησε ο προγραμματισμός για τις εκδηλώσεις του 2020 και ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων.

Σε πνεύμα ενότητας και αγωνιστικότητας οι Καραβιώτες συνεχίζουν οργανωμένα τον αγώνα της επιστροφής και δικαίωσης.