Συγκέντρωση γνωριμίας με υποψήφιους βουλευτές Επαρχίας Κερύνειας – 3 Μαϊου 2011


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ


ΤΡΙΤΗ – 3 ΜΑΙΟΥ 2011


Το Δημοτικό Συμβούλιο Καραβά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Προσφυγικού Σωματείου «Ο Καραβάς», διοργάνωσαν με επιτυχία, την Τρίτη 3 Μαΐου 2011, συγκέντρωση γνωριμίας στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών στον Στρόβολο, με όλους τους υποψήφιους βουλευτές της Επαρχίας Κερύνειας.


Στη συγκέντρωση στην οποία παρευρέθηκε η πλειοψηφία των υποψήφιων βουλευτών Κερύνειας, συμμετείχαν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Δήμου, των Προσφυγικών Σωματείων και των Οργανώσεων της κωμόπολης Καραβά.


Βασικός σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, ήταν η αλληλογνωριμία, η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν τη δράση των προσφυγικών Δήμων και Σωματείων της Επαρχίας Κερύνειας και την όσο το δυνατό καλύτερη προβολή των θέσεων των Κερυνειωτών για λευτεριά και επιστροφή.


Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές να εκφράσουν τις απόψεις τους για το θέμα «Η αποστολή και το χρέος των Κατεχόμενων Δήμων και των Προσφυγικών Σωματείων της Επαρχίας Κερύνειας και πώς αυτή η αποστολή ενισχύεται». Η εκδήλωση κατάφερε να μεταφέρει τα σωστά μηνύματα για το έργο των κατεχόμενων Δήμων της Επαρχίας Κερύνειας και έθεσε τις βάσεις για ενίσχυση των πρωτοβουλιών για προβολή και στήριξη των Κατεχόμενων Δήμων.


   

Στο κέντρο ο Δήμαρχος Καραβά, ο Πρόεδρος του Προσφυγικού Σωματείο «Ο Καραβάς» μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου


Υποψήφιοι Βουλευτές της Επαρχίας Κερύνειας μαζί με μέλη των Συμβουλίων του Δήμου και των Σωματείων της Κωμόπολης Καραβά


Ο Δήμος Καραβά εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους υποψήφιους Βουλευτές Κερύνειας για τη θετική τους ανταπόκριση και την παρουσία τους στην συγκέντρωση γνωριμίας και τους εύχεται κάθε επιτυχία στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.