Μουσική Βραδιά Νεολαίας Καραβά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Διοργάνωση Μουσικής Βραδιάς από το


Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Καραβά 


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016, συγκέντρωση νέων του Καραβά και φίλων τους στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών με βασικό στόχο την αλληλογνωριμία και τη σύνδεση μεταξύ τους.


Η όμορφη συγκέντρωση περιελάμβανε ζωντανή μουσική με το Νικόλα Χριστοδούλου και τον Οδυσσέα Χρίστου, με τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος νεολαίας Καραβά να δίνουν μια επιπρόσθετη θετική διάθεση σε όλους στο όμορφα διακοσμημένα περιβάλλον της αίθουσας.


Στη συγκέντρωση συμμετείχαν 70 περίπου νέοι με καταγωγή τον Καραβά καθώς και φίλοι τους. Μέσα από τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων υπήρξαν πολύ θετικά μηνύματα για διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων και στο μέλλον οι οποίες ενδυναμώνουν την ομάδα νέων του Καραβά και δίνουν προοπτικές δραστηριοποίησης και σε άλλους τομείς, Εθνικούς, κοινωνικούς, πολιτιστικούς και άλλους.


Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Καραβά με τη στήριξη του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.                                          Στιγμιότυπα από τη μουσική βραδιά