Μετάβαση Δημάρχου Καραβά στον Δήμο Αμυνταίου – 17-22.8.19

Με πρόσκληση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Κώστα Θεοδωρίδη, ο Δήμαρχος Καραβά παρευρέθηκε στις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Δήμου Αμυνταίου «Τα Αμύνταια», που διοργανώνονται κάθε χρόνο από τον Δήμο Αμυνταίου. Βασικός σκοπός της πρόσκλησης ήταν η γνωριμία του Δημάρχου Καραβά με τον εκλεγμένο Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Άνθιμο Μπιτάκη, ώστε να διασφαλιστεί η συνέχιση των άριστων σχέσεων των δύο αδελφοποιημένων Δήμων.

Στην επίσημη υποδοχή του Δημάρχου Καραβά, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδωρίδης καλωσόρισε τον κ. Χατζηστεφάνου και εξήρε τις άριστες σχέσεις των δύο Δήμων. Ο εκλεγμένος Δήμαρχος κ. Μπιτάκης, έχοντας την προσωπική εμπειρία της αδελφοποίησης των Δήμων Καραβά και Αμυνταίου, ανέφερε ότι θα συνεχίσει τις αρμονικές σχέσεις αδελφοσύνης των δύο Δήμων κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας.

Ο Δήμαρχος Καραβά εγκωμίασε τη μεγάλη προσήλωση των δύο ανδρών στα δημοκρατικά ιδεώδη και στη στάση που τηρούν και οι δύο απέναντι στον κατεχόμενο Δήμο Καραβά. Στην συνέχεια επέδωσε και στους δύο αναμνηστικά ενθυμήματα, αντίγραφα των ευρημάτων του θησαυρού της Λάμπουσας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο Δήμαρχος Καραβά έτυχε θερμής φιλοξενίας από τον Δήμο Ανταίου και επέστρεψε στην Κύπρο μεταφέροντας τα αδελφικά συναισθήματα των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των κατοίκων του αδελφού Δήμου.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΑΒΑ