Κοπή Βασιλόπιτας Μελών Διοικητικών Συμβουλίων Οργανωμένων Συνόλων Καραβά – 24.1.2023

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023, στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιττας των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των Οργανωμένων Συνόλων του Καραβά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά, Πρόεδροι και Μέλη της Σχολικής Εφορείας Καραβά, του Προσφυγικού Σωματείου «Ο Καραβάς», του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών, του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Καραβά και η Αρχηγός και μέλη του 143ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Καραβά.  Επίσης συμμετείχαν η Πρόεδρος του Ομίλου Γυναικών Επαρχίας Κερύνειας, η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Κερύνειας και ο συνεργάτης του Δήμου μας, πρώην Δημοτικός Γραμματέας Στροβόλου κ. Ανδρέας Λάμπρου.

Ο Δήμαρχος Καραβά ευχήθηκε σε όλους για το νέο έτος και διατράνωσε την αποφασιστικότητα του Δήμου και όλων των οργανωμένων συνόλων του Καραβά να αγωνιστούν μέχρι την επιστροφή και δικαίωση.  Οι Πρόεδροι των άλλων σωμάτων  εξέφρασαν επίσης την ευχή όπως το 2023 να είναι ο τελευταίος χρόνος στην προσφυγιά.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα Μέλη των Δ.Σ. των Οργανωμένων Συνόλων του Καραβά για τις δραστηριότητες που προγραμματίζονται από όλα τα σώματα για το 2023.  Στην συνέχεια ακολούθησε συνεστίαση των παρευρισκόμενων σε πνεύμα συναδέλφωσης, συνεργασίας και ενότητας.