Κοινή Συνεδρία Οργανωμένων Συνόλων Καραβά – 25.4.17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Κοινή Συνεδρία Οργανωμένων Συνόλων Καραβά


Τρίτη, 25 Απριλίου 2017


 


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Τρίτη 25 Απριλίου στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών, κοινή συνάντηση/συνεδρία των Προέδρων και Μελών όλων των οργανωμένων συνόλων του Δήμου Καραβά.


Σκοπός της συνεδρίας ήταν η ενημέρωση όλων όσοι ασχολούνται με τα κοινά του Καραβά για τα θέματα που απασχολούν το κάθε ένα από τα οργανωμένα σύνολα, η ανταλλαγή απόψεων πάνω στα τρέχοντα θέματα και ο προγραμματισμός και χάραξη κοινής πορείας σε πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας.


Στη συνάντηση προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Δ.Σ (παρόντα και προηγούμενα) των πιο κάτω Σωμάτων:


Δημοτικό Συμβούλιο Καραβά


Σχολική Εφορεία Καραβά


Προσφυγικό Σωματείο «Ο Καραβάς»


Πολιτιστικό Ίδρυμα Καραβιωτών


Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Καραβά


Ίδρυμα Υποτροφιών Καραβά «Νίκος Κ. Σιακόλας»


Αθλητική Ένωση Καραβά – Λάμπουσα


Καθώς επίσης οι Δήμαρχοι, τέως και πρώην και οι Κοινοτάρχες του Καραβά.


Το πρόγραμμα της ιστορικής αυτής συνάντησης περιελάμβανε καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Καραβά, Νίκο Χατζηστεφάνου και ενημέρωση για τις δραστηριότητες των πιο πάνω συνόλων από τον Δήμαρχο και τους Πρόεδρους των συνόλων.


Επίσης, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρόντες για την πορεία του Κυπριακού προβλήματος, όπως προκύπτει από την πληροφόρηση που είχε από τον Διαπραγματευτή, σε επίσκεψη του με τους άλλους Δημάρχους της Επαρχίας.


Σε πνεύμα ομοψυχίας και ενότητας έγινε ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων. Όλες οι θέσεις, απόψεις και εισηγήσεις ακούστηκαν, απαντήθηκαν και καταγράφηκαν για περεταίρω μελέτη και προβληματισμό.


Στο τέλος της συνεδρίας οι εκπρόσωποι όλων των οργανωμένων συνόλων του Δήμου ομόφωνα συμφώνησαν με εισήγηση του Δημάρχου για δημιουργία συμβουλευτικού συντονιστικού σώματος, το οποίο να αποτελείται από όλους τους νυν και πρώην Δημάρχους και Προέδρους των οργανωμένων συνόλων του Καραβά, υπό την Προεδρία του Δημάρχου.Ο Δήμαρχος και οι Πρόεδροι όλων των οργανωμένων συνόλων του Καραβά
που παρευρέθηκαν στη συνάντηση