Κηδεία Βασίλη Κουπεπίδη – 9.4.15

Επικήδειος Βασίλης Κουπεπίδη

9 Απριλίου 2015

Η αναπάντεχη είδηση του ξαφνικού θανάτου του αγαπητού μας Βασίλη Κουπεπίδη έχει επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι στη ζωή μας θα συναντούμε μικρές και μεγάλες ανατροπές που συγκλονίζουν και μας προκαλούν απροσδιόριστα συναισθήματα θλίψης και έντονου προβληματισμού. Θα πρέπει δε σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, ιδιαίτερα όταν χάνεις εντελώς ξαφνικά αγαπημένα πρόσωπα να βρίσκουμε δυνάμεις και να αντέχουμε όσο μπορούμε σε αυτό το δυνατό ταρακούνημα.

Στη δική του διαδρομή στο στίβο της ζωής ο αξέχαστος μας Βασίλης, ανέδειξε ξεχωριστές αρετές ταπεινοφροσύνης, σεμνότητας, ευγένειας, τιμιότητας, αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο. Αφήνει δε ξεχωριστές ψηφίδες δημιουργίας και προσφοράς στην οικογένεια του και στην κοινωνία.

Εκ μέρους του Δήμου Καραβά μεταφέρω τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Παντελίτσα, στις δύο κόρες του Ελεάνα και Παναγιώτα στις οικογένειες τους και στους λοιπούς συγγενείς, εκφράζω δε την ικανοποίηση μας για την εισήγηση της οικογένειας να γίνουν εισφορές για το Ταμείο Ευημερίας Καραβιωτών, ένας θεσμός που βασικό στόχο έχει τη βοήθεια και στήριξη σε δυσπραγούντες συνανθρώπους μας.

Αιωνία και φωτεινή θα παραμείνει η μνήμη του στις καρδιές όλων μας.

Γιάννης Παπαϊωάννου
Δήμαρχος Καραβά