Κηδεία Γιάννη Κουβάκα – 7.11.13

Επικήδειος Γιάννης Κούβακας
7 Νοεμβρίου 2013

Είναι με βαθειά θλίψη που πληροφορηθήκαμε το θάνατο ενός εκλεκτού μέλους της κοινωνίας του Καραβά μας, του Γιάννη Κούβακα.

Η οικογένεια του Γιάννη Κούβακα βρέθηκε προσφυγοποιημένη στον Καραβά σε καιρούς δύσκολους με ρίζες από την Μικρά Ασία.

Αγάπησε τον Καραβά και τους ανθρώπους του και αυτή η αφοσίωση του αναπτύχθηκε ιδιαίτερα στον αθλητικό τομέα. Βοήθησε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στον Καραβά και ευρύτερα στην επαρχία Κερύνειας. Υπήρξε για χρόνια έφορος ποδοσφαίρου της ΑΕΚ Καραβά. Ξεχωριστή διάκριση για την κωμόπολή μας ήταν η άνοδος της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ Καραβά στην Τρίτη κατηγορία τα τελευταία 2 χρόνια πριν την εισβολή όπου ο αξέχαστος μας Γιάννης επέδειξε εξαιρετικό ζήλο και αφοσίωση. Πολλοί από εμάς πήραμε οδηγίες και συμβουλές και αγαπήσαμε τον αθλητισμό και τα ιδανικά του. Η προσφορά του ανεκτίμητη, η οποία έδωσε την ξεχωριστή σφραγίδα δημιουργίας στα αθλητικά δρώμενα του Καραβά μας.

Στα δύσκολα χρόνια της προσφυγιά διέμενε στον προσφυγικό συνοικισμό του Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό. Όπως και πολλοί άλλοι συνδημότες μας φεύγει με τον πικρό καημό της ανεκπλήρωτης επιθυμίας για επιστροφή στον αξέχαστο Καραβά μας.

Εκ μέρους του Δημάρχου μας Γιάννης Παπαϊωάννου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά, του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Σωματείου «Ο Καραβάς», της αθλητικής ένωσης ΑΕΚ Καραβά Λάμπουσα και όλων των αθλητών που μοιράστηκαν μαζί με τον αξέχαστο μας Γιάννη ξεχωριστές στιγμές χαράς και συγκίνησης στο γήπεδο της Λάμπουσας και των άλλων αθλητικών χώρων Παγκύπρια αποχαιρετούμε με ψηλό αίσθημα περηφάνιας και εκτίμησης τον αξέχαστο μας Γιάννη και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς του.

Αιωνία θα παραμείνει η μνήμη του στις καρδιές όλων μας.

Καλό σου ταξίδι αξέχαστέ μας Γιάννη.