Κηδεία Γεώργιου Μανώλη – 20.3.19

 

Επικήδειος Γιώργου Μανώλη

20 Μαρτίου, 2019 

Με βαθιά θλίψη κηδεύουμε σήμερα ακόμα ένα Καραβιώτη.  Αποχαιρετούμε τον ξεχωριστό  συνδημότη μας Γιώργο Μανώλη.

Ο αγαπητός μας Γιώργος ήταν ένας γνήσιος Καραβιώτης, σφικτά δεμένος με τον τόπο μας – δεμένος με την κοινωνική ζωή και ιδιαίτερα με τα αθλητικά δρώμενα του Καραβά. Είναι κι αυτός μια απώλεια για τον Καραβά μας.

Ήταν άνθρωπος δυναμικός και δραστήριος και αγαπούσε τον τόπο μας. Ήρθαν όμως μέρες δίσεκτες, δύσκολες  και τραγικές. Η Τουρκική εισβολή τον υποχρέωσε να καταφύγει  με την οικογένεια του στη Λεμεσό και μετά να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, όπου έζησε μέχρι την συνταξιοδότησή του.

Ο Γιώργος δεν αξιώθηκε να δει τον Καραβά ελεύθερο όπως τον ήξερε. Σιγουρά όμως, τώρα, ελεύθερος πια, θα σεργιανίσει στους δρόμους του και θα μπορεί να δει τον τόπο μας που τόσο αγαπούσε…..

Εκ μέρους του  Δήμου Καραβά, του Προσφυγικού Σωματείου «Ο Καραβάς» και όλων των οργανωμένων συνόλων του Καραβά, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά του Μανώλη και Φίλιππο, καθώς και σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Μεταφέρω ταυτόχρονα τις θερμές μας ευχαριστίες για την ενέργεια τους να γίνουν εισφορές στο Ταμείο Ευημερίας Καραβιωτών στην μνήμη του κηδευόμενου. Μια ενέργεια που φανερώνει την αγάπη όλης της οικογένειας  στον Δήμο και το Σωματείο μας, καθώς και στους συγχωριανούς μας που δυσπραγούν.

Αποχαιρετούμε τον συνδημότη μας Γιώργο στο μεγάλο ταξίδι που πηγαίνει. Ευχή και  προσευχή μας, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία του η Μνήμη.

 

Νίκος Χατζηστεφάνου

Δήμαρχος