Καραβιώτικα Δρώμενα 2014 – τεύχος 7ο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


Ετήσια Έκδοση Δήμου Καραβά


«Καραβιώτικα Δρώμενα 2014» – τεύχος 7ο


Ο Δήμος Καραβά ανακοινώνει ότι έχει κυκλοφορήσει η ετήσια έκδοσή του με τίτλο «Καραβιώτικα Δρώμενα 2014», τεύχος έβδομο. Η έκδοση αποτελεί μια σημαντική ποιοτική πρωτοβουλία του Δήμου Καραβά η οποία έχει καθιερωθεί για έβδομη συνεχή χρονιά με στόχο την προβολή και καταγραφή της ιστορίας, του πολιτισμού, των θρησκευτικών παραδόσεων της κωμόπολης Καραβά, τη μεταλαμπάδευση ιστορικών στοιχείων και πληροφοριών στους νέους μας και τη διατήρηση άσβεστης της μνήμης της κατεχόμενης κωμόπολής μας. Στις 128 συνολικά σελίδες της έκδοσης, περιλαμβάνονται επίσης αναφορές στις δραστηριότητές του Δήμου Καραβά, των Σωματείων και οργανώσεων της κωμόπολης για το 2013 με κείμενα και φωτογραφικό υλικό.


Όσοι ενδιαφέρονται να την προμηθευτούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Δήμου Καραβά, τηλ. 22 516937. Η έκδοση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Καραβά www.karavas.org.cy.


Ο Δήμος Καραβά εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους χορηγούς της φετινής έκδοσης για την σημαντική βοήθεια και στήριξή τους: Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Όμιλος Εταιρειών Σιακόλα, Εκκλησιαστική Επιτροπή Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά.