Καραβάς και Αθλητισμός – 23.6.16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Πολιτιστική εκδήλωση «Καραβάς και Αθλητισμός»


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, η πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Καραβά σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο της κωμόπολης ΡΟΚΚΑ ΑΕΚ Καραβά «Λάμπουσα» με τίτλο «Καραβάς και αθλητισμός».


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ROYAL HALL, στη Λευκωσία και σε αυτό παρευρέθηκαν πέρα των 200 Καραβιωτών και φίλων της κωμόπολης.


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε χαιρετισμούς από το Δήμαρχο Καραβά, Γιάννη Παπαϊωάννου, τον Πρόεδρο της ΡΟΚΚΑ ΑΕΚ Καραβά Λάμπουσα, Παντελή Κωνσταντίνου και το μέλος της Ε.Γ. της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μάκη Μιχαηλίδη. Έγινε επίσης αναφορά σε διάφορους σταθμούς της δράσης και προσφοράς του αθλητικού σωματείου της κωμόπολης και στις τελευταίες διακρίσεις που πέτυχε στα δύσκολα χρόνια της προσφυγιάς. Στη συνέχεια, τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα του τόπου ο Καραβιώτης, Δαμιανός Χατζηδαμιανού, ο οποίος υπήρξε πρωτεργάτης και καθοδηγητής στην επαναδραστηριοποίηση του αθλητικού σωματείου ΑΕΚ Καραβά Λάμπουσα στην προσφυγιά καθώς επίσης για σειρά ετών είχε μια σημαντική και πολυδιάστατη προσφορά στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας με συμμετοχή σε διάφορες επιτροπές και παγκύπριες ομοσπονδίες του αθλητισμού.


Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετείχε το χορευτικό συγκρότημα της νεολαίας του Δήμου Καραβά με Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς.

Αναμνηστική φωτογραφία μετά τις απονομές. Από αριστερά: Γιάννης Παπαϊωάννου-Δήμαρχος Καραβάς,
Βλαδήμηρος Κνέζεβιτς – αρχηγός πετοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ Καραβά Λάμπουσα,
Δαμιανός Χατζηδαμιανού και Παντελής Κωνσταντίνου-Πρόεδρος  σωματείου ΑΕΚ Λάμπουσα