Καλοκαιρινά Μουσικά Εργαστήρια 18 – 25 Ιουλίου


                                                             


  


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


18 – 25 Ιουλίου 2011


Η KITE Music (Μουσικός χαρταετός) με την υποστήριξη του Δήμου Καραβά διοργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια μουσικής χορωδίας για παιδιά και νέους 6 έως 18 ετών, με θέμα Κυπριακή παραδοσιακή μουσική.


Τα καλοκαιρινά μουσικά εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο πολυχώρο του οικήματος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών σε πέντε συνεχείς μέρες, 18 με 22 Ιουλίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι. Με το τέλος των εργαστηρίων θα πραγματοποιηθεί τελική εκδήλωση στις 25 Ιουλίου το βράδυ με τα παιδιά να παρουσιάζουν τα όσα διδάκτηκαν σε γονείς και φίλους. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα συμμετοχής.


Σκοπός των εργαστηρίων της KITE Music είναι η γνωριμία και η άμεση επαφή με τη μουσική λαϊκή παράδοση του Κυπριακού πολιτισμού. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να τραγουδήσουν και να διδαχτούν αγαπημένα Κυπριακά τραγούδια. Η διδασκαλία των τραγουδιών και των μουσικών οργάνων θα συνοδεύεται από μια σειρά θεατρικών δραστηριοτήτων .


Προσκαλούμε με ενθουσιασμό και περιμένουμε με πολύ χαρά παιδιά και νέους που αγαπούν το τραγούδι και τη μουσική είτε ακόμα γνωρίζουν και παίζουν κάποιο μουσικό όργανο να γίνουν φίλοι στη μουσική παρέα δίνοντας την υπόσχεσή μας ότι θα περάσουμε αξέχαστες καλοκαιρινές μουσικές διακοπές.


Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Το συνολικό κόστος των εργαστηρίων είναι 40 ευρώ ανά συμμετέχοντα.


Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινήσεις και ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείσετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.kitemusic.info στο email: kite@kitemusic.info και τηλεφωνικώς:  99742742 / 22516937


Συντονίστρια του μουσικού σεμιναρίου: Σάββια Κοζάκου


Πατήστε εδώ για να δείτε το Flyer της ανακοίνωσης