Η ΑΕΚ Καραβά κυπελλούχος πετόσφαιρας 2013

Η ΑΕΚ ΚΑΡΑΒΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ 2013


Μεγάλη περηφάνια και χαρά σε όλους τους Καραβιώτες και φίλους από την επαρχία Κερύνειας και όχι μόνο, έδωσε η μεγάλη διάκριση που πέτυχε το αθλητικό μας σωματείο POKKA ΑΕΚ Καραβά Λάμπουσα με την κατάκτηση του κυπέλλου πετόσφαιρας ανδρών 2012-13 την Παρασκευή 26 Απριλίου στην κλειστή αίθουσα «Κίτιο» με αντίπαλη ομάδα την Αναγέννηση Δερύνειας.


Η Pokkα ΑΕΚ Καραβά νίκησε στον τελικό του κυπέλλου πετόσφαιρας την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0 σετ και κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της,  Εξασφαλίζοντας παράλληλα και μια θέση στα Κύπελλα Ευρώπης της περιόδου 2013-14.


   

Στιγμιότυπο από τον αγώνα


Άποψη των οπαδών της ΑΕΚ Λάμπουσα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα


Στην σεμνή τελετή των απονομών, τιμήθηκε μεταθανάτια οι Κυριάκος Κοζάκος για την πολύτιμη προσφορά του στο αθλητικό σωματείο της κωμόπολής μας. Ο Κυριάκος Κοζάκος διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της ΑΕΚ Καραβά και συνέδεσε το όνομά του με την ανέλιξη του σωματείου. Το Κύπελλο στην κυπελλούχο ΑΕ Καραβά απένειμε ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δαμιανός Χατζηδαμιανού μαζί με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Πάμπο Στυλιανού.


   

Η απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της ομάδας πετόσφαιρας


Αναμνηστική φωτογραφία με την κυπελλούχο ομάδα


 Για να επιτευχθεί αυτός ο ιστορικός και πρωταγωνιστικός στόχος, χρειάστηκε πολλή δουλειά, θυσίες και πολύ καλός προγραμματισμός. Ο Δήμος Καραβά συγχαίρει τον πρόεδρο του σωματείου Παντελή Κωνσταντίνου, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, αθλητές, προπονητές και όσους στήριξαν την προσπάθεια του σωματείου να πρωταγωνιστεί και τη φετινή χρονιά στο άθλημα της πετόσφαιρας. Οι διακρίσεις του σωματείου μας προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πλούσια αθλητική δραστηριότητα της αξέχαστης κωμόπολής μας και αναδεικνύει ταυτόχρονα την πίστη και θέληση όλων να ακούεται δυνατή η κρυστάλλινη φωνή του Καραβά στην Κύπρο και στην Ευρώπη μέχρι την ευλογημένη μέρα της επιστροφής στο ιδιόκτητο γήπεδο του σωματείου, στη λεωφόρο Πραξάνδρου στον Καραβά.


   

Απονομή τιμητικής πλακέτας στην κόρη του Κυριάκου Κοζάκου, Θέτις Κοζάκου για την πολυσήμαντη προσφορά του πατέρα της στο σωματείο της ΑΕΚ πριν το 1974. Την πλακέτα απένειμε ο Δήμαρχος Καραβά Γιάννης Παπαϊωάννου και ο πρώην Δήμαρχος Πανίκος Τσέντας


Αναμνηστική φωτογραφία με πετοσφαιριστές της ομάδας, το Δήμαρχο και μέλη του συμβουλίου νεολαίας του Δήμου μας