Ερασιτεχνικό Τουρνουά Beach Volley ΔΣΝΔΚ- 31.8.13

Ερασιτεχνικό Τουρνουά Beach Volley


Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά – 31 Αυγούστου 2013Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Καραβά μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για να δώσει σε όσο το δυνατό, περισσότερο νέους με Καραβιώτικη καταγωγή την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά το Σάββατο 31 Αυγούστου, 2013 ερασιτεχνικό Τουρνουά Beach Volley στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Λεμεσού.


Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Καραβά, εργάστηκαν με πολλή αφοσίωση και ενθουσιασμό για να στεφθεί η εκδήλωση με επιτυχία, πράγμα που το κατάφεραν. Υπήρξε μια μεγάλη προσέλευση νέων με καταγωγή τον Καραβά και φίλων.


   

Στιγμιότυπο από το τουρνουά


Ο Δήμαρχος Καραβά στις απονομές των κυπέλλων


Στο τουρνουά συμμετείχαν 6 ομάδες στις οποίες τουλάχιστο ένα από τα τρία μέλη της ομάδας ήταν με Καραβιώτικη καταγωγή. Στις τρεις πρώτες ομάδες που διακρίθηκαν δόθηκαν αναμνηστικά κύπελλα και σε όλους τους νέους που συμμετείχαν αναμνηστικά μετάλλια.


Οι βασικοί στόχοι της διοργάνωσης του τουρνουά στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Δέσμευση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά είναι ότι θα συνεχιστούν οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες του έτσι ώστε να έρθουν πιο κοντά και να γνωριστούν μεταξύ τους νέοι με Καραβιώτικη καταγωγή και ταυτόχρονα να αντλήσουν εφόδια συμπαράστασης στον κοινό αγώνα με τον κατεχόμενο Δήμο Καραβά για απαλλαγή της πατρίδας μας από την Τουρκική κατοχή.


Χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου.


   

Τα κύπελλα και μετάλλια που δόθηκαν στους διακριθέντες του τουρνουά


Αναμνηστική φωτογραφία με όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά και τους συντελεστές της εκδήλωσης