‘Εναρξη νέου κύκλου μαθημάτων εκμάθησης Φερβολιτέ – 3.5.2023

Ο Δήμος Καραβά συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά τους κύκλους μαθημάτων εκμάθησης της παραδοσιακής δαντέλας φερβολιτέ. Τα μαθήματα άρχισαν την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023, στη Λευκωσία και στη Λεμεσό και παρέχονται δωρεάν από τον Δήμο Καραβά, με την χορηγία του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Καραβά παρευρέθηκε στην έναρξη των μαθημάτων στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Καραβιωτών, όπου είχε μια εγκάρδια ανταλλαγή απόψεων με τις εκπαιδευόμενες στον φερβολιτέ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μαθήματά τους.

Στη Λευκωσία λειτουργεί ομάδα εκμάθησης κάθε Τετάρτη, ώρα 10.30 π.μ. στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών, οδός Μιλήτου 2 στον Στρόβολο, με εκπαιδεύτρια την Καραβιώτισσα Μαρούλα Μανώλη Γεωργιάδη.

Στη Λεμεσό, με εκπαιδεύτρια την Καραβιώτισσα Σωφρονία (Νούλα) Στυλιανού και βοηθό εκπαιδεύτρια την επίσης Καραβιώτισσα Ανδρούλα Τσιουρούτη, κάθε Τετάρτη στις 4.00 μ.μ. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην οικία της εκπαιδεύτριας Νούλας Στυλιανού.

Όσοι ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν για τη Λεμεσό με τη Νούλα Στυλιανού στο τηλ. 99220731 και για τη Λευκωσία με τον Δήμο Καραβά στο τηλ. 22516937.