Του Καραβιού η Μελωδία ΙΙ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Καραβά ενημερώνει ότι η εξ αναβολής προγραμματισμένη συναυλία «Του Καραβιού η Μελωδία ΙΙ» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 21:00. Επί σκηνής του Downtown Live παρουσιάζονται οι καταξιωμένοι Κύπριοι τραγουδιστές Κούλης Θεοδώρου, Μαρία Θεοδότου, Δημήτρης Μεσημέρης και Φρειδερίκη Τομπάζου.

Σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τραγούδια από το προσωπικό τους ρεπερτόριο αλλά και ερμηνείες σπουδαίων Ελληνικών τραγουδιών σαλπάροντας με «Του Καραβιού τη Μελωδία».

Τα εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €10.00 από το Downtown Live. Εισιτήρια θα διατίθενται επίσης στην είσοδο της συναυλίας προς €15.00. Για κρατήσεις στο 99810011 – Downtown Live.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνει ο Δήμος Καραβάς και στηρίζει ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου. Χορηγός επικοινωνίας το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Τα εισιτήρια που έχει ήδη εξασφαλίσει το κοινό θα ισχύουν κανονικά για την νέα ημερομηνία (17.02.2023), όπως επίσης και η δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων από τους Διοργανωτές κατόπιν αιτήματος, πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 

Πληροφορίες & *Κρατήσεις:

99 810011 – Downtown Live

Εμμανουήλ Ροΐδη 2, Λευκωσία

*Ελάχιστος αριθμός κράτησης 4 άτομα

*Ελάχιστη χρέωση €15.00 / άτομο για ποτό στις κρατήσεις