Εκλογική Συνεδρία Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά


Εκλογική  Γενική Συνέλευση Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά


22 Ιουνίου 2011 – Οίκημα Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011, στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών στο Στρόβολο, η Εκλογική Γενική Συνέλευση του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Καραβά για την ανάδειξη της Εκτελεστικής Επιτροπής για την περίοδο 2011-2013.


Η προσέλευση των νέων του Καραβά ήταν πολύ ικανοποιητική και έδωσε αισιόδοξα μηνύματα για την περαιτέρω δράση και προσφορά του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Καραβά.


Στην συγκέντρωση απεύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Καραβά κ. Γιάννης Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κ. Λάμπρος Μαούρης και ο Πρόεδρος του Προσφυγικού Σωματείου «Ο Καραβάς» κ. Νίκος Χατζηστεφάνου. Όλοι τόνισαν τη μεγάλη σημασία που προσδίδουν ο Δήμος Καραβά και τα οργανωμένα σύνολα της κωμόπολής Καραβά, σε δραστηριότητες και πρωτοβουλίες των νέων με καταγωγή τον Καραβά και διαβεβαίωσαν όλους τους παρευρισκόμενους ότι η στήριξη σε όλες τις πρωτοβουλίες του Συμβουλίου θα είναι αμέριστη και ουσιαστική.


Τον απολογισμό δράσης της διετίας 2009-2011 ανέλυσε μέσα από μια άρτια, λεπτομερή και ποιοτική παρουσίαση η γενική γραμματέας του Συμβουλίου, Μαρία Κλεάνθους.


Στη συνέχεια εκλέγηκε δωδεκαμελής Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως: Λάμπρος Μαούρης – Πρόεδρος και Εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά, Μαρία Τσέντα – Α’ Αντιπρόεδρος, Στέλλα Ποταμίτου – Β’ Αντιπρόεδρος, Αλέξανδρος  ΠοστεκκήςΓ’ Αντιπρόεδρος, Μαρία ΓεωργίουΓενικός Γραμματέας, Μαρία ΚλαβαριώτηΒοηθός Γενικός Γραμματέας, Μαρία ΠοταμίτουΤαμίας,  Έλενα Μεσαρίτου Βοηθός Ταμίας, Μαρία ΚλεάνθουςΟργανωτικός Γραμματέας, Ευανθία ΦιλίππουΒοηθός Οργανωτικός Γραμματέας, Έμιλυ Καραϊσκου – Δημοτική Γραμματέας, μέλος, Ντίνα ΓεωργιάδουΕκπρόσωπος Προσφυγικού Σωματείου «Ο Καραβάς», μέλος, και αναπληρωματικά μέλη Φροσούλα Πατσαλίδου, Μαρία Πατσαλοσαββή, Ιωάννα Ονησιφόρου, Κατερίνα Νεοφύτου και Κυριάκος Παπαϊωάννου.


Βασικός στόχος προσφοράς του Συμβουλίου Νεολαίας Καραβά είναι η γνωριμία, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των νέων του Καραβά και η διοργάνωση εκδηλώσεων που έχουν σχέση με την ιστορία και τις πολιτιστικές παραδόσεις του Καραβά.


 Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Καραβά δεσμεύεται επίσης να συμμετέχει και να στηρίζει ενεργά τις δραστηριότητες και ενέργειες του Δήμου και των οργανωμένων συνόλων της κωμόπολης Καραβά με στόχο την απαλλαγή της πατρίδας μας από την Τουρκική κατοχή και διαίρεση.
 

 Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Καραβά (2011-2013) σε αναμνηστική φωτογραφία μαζί με το Δήμαρχο Καραβά
 

Στιγμιότυπο από τις εκδηλώσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Καραβά – Εκδρομή στις Πλάτρες 2011