Εκδήλωση των Σχολικών Εφορειών Επαρχίας Κερύνειας – 30 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Εκδήλωση Σχολικών Εφορειών Κερύνειας, Λαπήθου, Καραβά, Αγίου Αμβροσίου


για τους άριστους απόφοιτους Λυκείων, Τεχνικών και Ιδιωτικών Σχολών


σχολικής χρονιάς 2010-2011


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2012, η καθιερωμένη εκδήλωση των Σχολικών Εφορειών Επαρχίας Κερύνειας, Κερύνειας, Λαπήθου, Καραβά και Αγίου Αμβροσίου, προς τιμή των αρίστων αποφοίτων Λυκείων, Τεχνικών και Ιδιωτικών Σχολών της σχολικής χρονιάς 2010-2011.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αρχάγγελος» της Ιεράς Μονής Κύκκου και σε αυτή παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Κυρηνείας κκ. Χρυσόστομος, οι τρεις Δήμαρχοι της Επαρχίας Κερύνειας, βουλευτές και αξιωματούχοι της Επαρχίας Κερύνειας και πλήθος κόσμου.


   

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από τη βράβευση των αρίστων αποφοίτων


Οι Πρόεδροι των Σχολικών Εφορειών Λαπήθου, Κερύνειας και Καραβά επιδίδουν τιμητικό ενθύμημα στον Μητροπολίτη Κυρηνείας κ.κ. Χρυσόστομο


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε χαιρετισμούς από τον Πανιερότατο Μητροπολίτη Κυρηνείας και τον εκπρόσωπο του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Στέλιο Χαραλάμπους, καθώς και σύντομη ομιλία από τον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Καραβά, Δρ Σωτήριο Φραντζέσκο. Το καλλιτεχνικό μέρος του προγράμματος περιελάμβανε προβολή ταινίας μικρού μήκους παραγωγής ΡΙΚ με τίτλο «Η Κερύνεια μας» και μουσική ενότητα με τραγούδια, τα οποία ερμήνευσε η Έλενα Πατσαλίδου.


Στη συνέχεια ακολούθησε παρουσίαση των άριστων αποφοίτων της Επαρχίας στους οποίους δόθηκαν συμβολικές χορηγίες και αναμνηστικά δώρα. Ο αριθμός των άριστων αποφοίτων με καταγωγή την Επαρχία Κερύνειας ξεπερνούσε τους 150. Εκ μέρους των αριστούχων αποφοίτων μίλησαν η Κορίνα Τρύφωνος με καταγωγή το Δίκωμο και η Γεωργία Χρίστου με καταγωγή τη Λάπηθο.


Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από το μέλος της Σχολικής Εφορείας Καραβά, εκπαιδευτικό Χριστόφορο Τσαγγαρίδη.


   

Στιγμιότυπο από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης


Αναμνηστική φωτογραφία με τους αριστούχους απόφοιτους της Επαρχίας Κερύνειας