Εκδήλωση Συνταξιούχων Καραβιωτών – 10 Ιουνίου 2012


Εκδήλωση Συνταξιούχων Καραβιωτών


Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Προσφυγικό Σωματείο «Ο Καραβάς» διοργανώνει την καθιερωμένη εκδρομή/εκδήλωση προς τιμή των Συνταξιούχων Καραβιωτών. Η εκδήλωση επιχορηγείται και φέτος από τον Δήμο Καραβά, που θα προσφέρει το γεύμα. 


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουνίου, 2012. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία και ύστερα θα πάμε στο γειτονικό κέντρο «Μακεδονίτισσα Πάλας», όπου θα προσφερθεί το γεύμα και θα γίνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.


Αποφασίσαμε να μην πάμε φέτος μακρινή εκδρομή, ώστε να εξοικονομήσουμε χρήματα, τα οποία να διαθέσουμε για την ενίσχυση των δυσπραγούντων αδελφοποιημένων με εμάς Δήμων της Ελλάδας, των Λειψών, των Κυθήρων και του Αμύνταιου Μακεδονίας.


ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ:


Σημειώνουμε ότι φέτος, λόγω του ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία, αρκετοί Καραβιώτες συνταξιούχοι που διαμένουν στην περιοχή Λευκωσίας θα επιλέξουν να έρθουν στο χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης με δικά τους αυτοκίνητα. Ωστόσο, όσοι δεν έχουν μεταφορικό μέσο έχουν γίνει διευθετήσεις να τους μεταφέρουμε με λεωφορείο αφού δώσουν πλήρη στοιχεία στα γραφεία του Δήμου και του Σωματείου μας (22 516937) ή σε οποιοδήποτε μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, τηλέφωνα αναφέρονται στη συνέχεια.


Αναχώρηση με λεωφορεία:


     · Λευκωσία, 11.00πμ  


Από στάσεις που θα καθοριστούν (θα ενημερωθούν σχετικά οι ενδιαφερόμενοι) ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα δηλώσουν συμμετοχή.


     · Λεμεσός, 10.30πμ


Από τις στάσεις: Συνοικισμός Αγίου Αθανασίου, Μακαρίου, Λινόπετρας


Λεπτομέρειες για την εκδήλωση:


1. Εκκλησιασμός στην εκκλησία της Μακεδονίτισσας (Ώρα 12.00- 12.30 μμ) 


2. Γεύμα στο κέντρο «Μακεδονίτισσα Πάλας» (Ώρα 1.00 μμ)


3. Ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των  συνταξιούχων. (Ώρα 2.00 – 3.00 μμ)


3. Αναχώρηση από το κέντρο (Ώρα 3.30 μμ)


Δηλώσεις συμμετοχής: Ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα έρθετε στην εκδήλωση, είναι απαραίτητο να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας σε ένα από τα πιο κάτω τηλέφωνα.  Όσοι θα πάτε στην εκδρομή με δικό σας αυτοκίνητο και όχι με το λεωφορείο, πρέπει επίσης να δηλώσετε την συμμετοχή σας, γιατί επιβάλλεται να δώσουμε ακριβή αριθμό των ατόμων στο κέντρο που θα γίνει η συνεστίαση.


Τηλέφωνα:


Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να τηλεφωνήσετε:


Γραφείο Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών τηλ. 22516937


Λουκής Ιακωβίδης 99429281


Δέσπω Ευτυχίου 99223538


Μάρω Χατζηστεφάνου  99344789


Παναγιώτης Στυλιανού (Λεμεσός) 99674274


Παναγιώτης Μανώλη (Λεμεσός) 99843200  


Δημήτρης Επιφανείου (Πάφος) 99493393Προσοχή!


Η εκδήλωση είναι μόνο για τους συνταξιούχους Καραβιώτες και  Καραβιώτισσες.


Εντούτοις, στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος και μη συνταξιούχοι Καραβιώτες. Μπορείτε επίσης να φέρετε και τους  συγγενείς και τους φίλους σας. Όμως, το ταμείο μας δεν είναι σε θέση να καλύψει και τα έξοδα των μη συνταξιούχων και μη Καραβιωτών. Το δικαίωμα συμμετοχής για τους μη συνταξιούχους και μη Καραβιώτες είναι δεκαπέντε (15) ευρώ το άτομο, που είναι το ελάχιστο κόστος για την κάλυψη των εξόδων του λεωφορείου και του γεύματος.