Εκδήλωση προς τιμή των αποφοίτων -11.6.13


Εκδήλωση προς τιμή των αποφοίτων νέων με καταγωγή τον Καραβά


Τρίτη – 11 Ιουνίου 2013


Η Σχολική Εφορεία Καραβά σε συνεργασία με το Δήμο Καραβά και το Προσφυγικό Σωματείο «Ο Καραβάς» διοργανώνουν την καθιερωμένη εκδήλωση προς τιμή των αποφοίτων Λυκείων, Τεχνικών και Ιδιωτικών Σχολών που κατάγονται από τον Καραβά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 και ώρα 7.30μμ, στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών στο Στρόβολο. 


Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, χαιρετισμούς εκ μέρους των διοργανωτών, απονομές συμβολικών δώρων σε όλους τους απόφοιτους, αναφορά σε ιστορικές πληροφορίες και στοιχεία για τον Καραβά, καλλιτεχνικό πρόγραμμα και δεξίωση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί η νεαρή Καραβιώτισσα Γεωργιάνα Ιωάννου η οποία έχει βραβευτεί για το έργο της  με θέμα τις θύμισες της γιαγιάς της από τον Καραβά.


Βασικοί στόχοι της εκδήλωσης είναι η επιβράβευση των νέων αποφοίτων με Καραβιώτικη καταγωγή, η ανάδειξη ιστορικών στοιχείων και πληροφοριών για την κατεχόμενη γη μας, η ενθάρρυνση και η ένταξη όσο το δυνατό περισσότερων νέων του Καραβά στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Καραβά, μια έπαλξη δραστηριοτήτων και προσφοράς που συνδέεται με το έργο και την αποστολή του κατεχόμενου Δήμου.Γενική άποψη της κωμόπολης Καραβά