Εκδήλωση Δευτέρα της Λαμπρής – 13.4.15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πασχαλινή εκδήλωση Καραβιωτών


«Δευτέρα της Λαμπρής» – 13 Απριλίου 2015


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη εκδήλωση – συγκέντρωση των Καραβιωτών και φίλων του Καραβά, που διοργάνωσε ο Δήμος Καραβά σε συνεργασία με το Προσφυγικό Σωματείο «Ο Καραβάς», το Αθλητικό Σωματείο Pokka – ΑΕΚ Καραβά «Λάμπουσα» και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Καραβά τη Δευτέρα του Πάσχα.


Η εκδήλωση της Δευτέρας της Λαμπρής, η οποία είχε ως στόχο την αναβίωση των εθίμων του τόπου μας και τη σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των σκορπισμένων Καραβιωτών, πραγματοποιήθηκε στο Δασικό πάρκο Πολεμιδιών στη Λεμεσό. Της εκδήλωσης προηγήθηκε δέηση στην εκκλησία της Παναγίας Γλυκιώτισσας που βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης.


Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή πέραν των 300 Καραβιωτών και φίλων της κωμόπολης. Δόθηκε σε όλους η ευκαιρία να ανταλλάξουν τις ευχές τους για το Πάσχα, να δημιουργηθεί μια θετική διάθεση μέσα από την αλληλοστήριξη και τη χαρά της επανασύνδεσης καθώς επίσης να ανανεωθούν γνωριμίες και να ενισχυθούν οι δεσμοί μεταξύ των σκορπισμένων Καραβιωτών, ιδιαίτερα της νέας γενιάς του Καραβά.


Μετά τη συνεστίαση διοργανώθηκαν παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια. Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση έδωσαν με τη μαζική συμμετοχή τους τα παιδιά και οι νέοι του Καραβά.  Σε όλους τους νικητές των διαγωνισμών δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής από το Δήμο ΚαραβάΑναμνηστική φωτογραφία μετά τις απονομές στους νέους που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς