Εκδήλωση 143ου συστήματος ναυτοπροσκόπων Καραβά – 13.4.2013

Εκδήλωση κοινωνικής προσφοράς


από το 143ο σύστημα ναυτοπροσκόπων Καραβά 


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 13 Απριλίου η εκδήλωση του 143ου συστήματος ναυτοπροσκόπων Καραβά με θέμα «προσφορά για το συνάνθρωπό μου». Οι επικεφαλής του συστήματος μαζί με τους προσκόπους και τα λυκόπουλα, ανέλαβαν τη φροντίδα και καθαριότητα αυτοκινήτων, φίλων του συστήματος έναντι του συμβολικού ποσού των 5 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αυλή του οικήματος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών στο Στρόβολο, στον ίδιο χώρο που στεγάζεται το 143ο σύστημα ναυτοπροσκόπων Καραβά.   


Στιγμιότυπα από την εκδήλωση


Συνολικά εισπράχθηκε το ποσό των 300 ευρώ. Μια αξιόλογη πρωτοβουλία που έδωσε το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και μια ξεχωριστή ικανοποίηση σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση. Ο Δήμαρχος Καραβά συγχάρηκε τους διοργανωτές και τους ευχήθηκε να συνεχίσουνε με την ίδια αφοσίωση και ενδιαφέρον τις δραστηριότητές του συστήματος ναυτοπροσκόπων Καραβά, οι οποίες συνδέονται με την πλούσια παράδοση του εθελοντισμού στον Καραβά.


Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για αγορά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων και στη συνέχεια θα δοθούν σε άπορες οικογένειες Καραβιωτών τις μέρες του Πάσχα.   


Στιγμιότυπα από την εκδήλωση