Διήμερη Εκδρομή ΔΣΝΔΚ – 9 – 11 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Διήμερη εκδρομή στην περιοχή Τροόδους


Κοιλάνι – Όμοδος


Διοργανωτής: Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Καραβά 


Ακόμα μια πετυχημένη δραστηριότητα του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Καραβά πραγματοποιήθηκε το διήμερο 9-11 Μαρτίου. Μετά από αίτηση που εγκρίθηκε από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, το συμβούλιο εξασφάλισε χορηγία για διοργάνωση διήμερης εκδρομής με στόχο τη γνωριμία της περιοχής του Τροόδους και ειδικότερα του γραφικού χωριού Ομόδους.


   

 Ξενάγηση στους αμπελώνες του οινοποιείου “Βλασίδης”


Στο προάυλιο του οινοποιείου “Βλασίδης”. Τα μέλη του ΔΣΝΔΚ δοκιμάζουν διάφορα κρασιά.Στην πιο πάνω εκδρομή συμμετείχαν 30 νέοι με Καραβιώτικη καταγωγή, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους αμπελώνες και το οινοποιείο «Βλασίδης» στο χωριό Κοιλάνι και στη συνέχεια να γνωρίσουν και να επισκεφτούν αρκετά αξιοθέατα στο χωριό Όμοδος.Η διαμονή έγινε στο ξενοδοχείο “Forest Park” στις Πλάτρες. Η όλη διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και όλοι όσοι συμμετείχαν είχαν πολύ καλές εμπειρίες και εικόνες από τις ομορφιές της περιοχής, καθώς επίσης η αλληλογνωριμία και σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των νέων του Καραβά δημιούργησε ένα πολύ θετικό κλίμα για να συνεχιστούν τέτοιες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες.


   

 Αναμνηστική φωτογραφία έξω από το εκκλησάκι της Αγίας Μαύρης στο Κοιλάνι


 Στα στενά δρομάκια του χωριού ΚοιλάνιΟ Δήμος Καραβά ευχαριστεί θερμά το Σοφοκλή Βλασίδη για την προθυμία του να ξεναγήσει τους νέους του Καραβά στους αμπελώνες και το οινοποιείο του στο χωριό Κοιλάνι.


   

 Αναμνηστική φωτογραφία στο μουσείο Τέχνης του Ομόδους


 Αναμνηστική φωτογραφία στο Όμοδος με όλα τα μέλη του ΔΣΝΔΚ που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Στο κέντρο ο Δήμαρχος Καραβά