Δενδροφύτευση από το 143ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καραβά – 26 Ιανουαρίου 2013

Δενδροφύτευση από το 143ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καραβά 


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου το απόγευμα στους εξωτερικούς χώρους που στεγάζεται το 143ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καραβά, στο οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών στο Στρόβολο, δενδροφύτευση με τη συμμετοχή μελών και στελεχών του συστήματος.


Σ’ αυτή την πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία του συστήματος παρευρέθηκαν και συμμετείχαν στη δενδροφύτευση ο Δήμαρχος Καραβά κ. Γιάννης Παπαϊωάννου και ο Προέδρος του Προσφυγικού Σωματείου «Ο Καραβάς» κ. Νίκος Χατζηστεφάνου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά.


   

 Στιγμιότυπο από την έπαρση της σημαίας


Αναμνηστική φωτογραφία με τους Ναυτοπροσκόπους Καραβά, το Δήμαρχο Καραβά, τον Πρόεδρο του Προσφυγικού Σωματείου και μέλη του Δ.Σ. Καραβά


Τα 40 μέλη του συστήματος, τα οποία είναι διαφόρων ηλικιών μεταξύ 6-18 χρονών, καθώς και τα στελέχη του συστήματος φύτεψαν ένα αρκετά μεγάλο αριθμό δέντρων, εσπεριδοειδών και άλλων, στην αυλή του οικήματος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών και στο χώρο στάθμευσης του οικήματος. Η εκδήλωση εντασσόταν στα 100 χρόνια των εορτασμών από την ίδρυση του προσκοπισμού στην Κύπρο. Ο Δήμαρχος Καραβά συγχάρηκε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση και εξέφρασε τη μεγάλη χαρά και ικανοποίησή του για το έργο που επιτελεί το 143ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καραβά με τις πολύ αξιόλογες εκδηλώσεις του και τις γνώσεις που κερδίζουν τα νέα παιδιά σε διάφορα θέματα και ειδικότερα για την ιστορία του Καραβά και την αποστολή του κατεχόμενου Δήμου.   


Στιγμιότυπα από τη δενδροφύτευση στην αυλή του οικήματος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών και στο χώρο στάθμευσης του οικήματος