Δευτέρα της Λαμπρής – 2.5.16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πασχαλινή εκδήλωση Καραβιωτών


«Δευτέρα της Λαμπρής» – 2 Μαΐου 2016


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη εκδήλωση – συγκέντρωση των Καραβιωτών και φίλων του Καραβά, που διοργάνωσε ο Δήμος Καραβά σε συνεργασία με το Προσφυγικό Σωματείο «Ο Καραβάς», το Αθλητικό Σωματείο Pokka – ΑΕΚ Καραβά «Λάμπουσα» και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Καραβά τη Δευτέρα του Πάσχα.


Η εκδήλωση της Δευτέρας της Λαμπρής, η οποία είχε ως στόχο την αναβίωση των εθίμων του τόπου μας και τη σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των σκορπισμένων Καραβιωτών, πραγματοποιήθηκε στο Δασικό πάρκο Πολεμιδιών στη Λεμεσό. Της εκδήλωσης προηγήθηκε δέηση στην εκκλησία της Παναγίας Γλυκιώτισσας που βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης η οποία τελέστηκε από το Μητροπολίτη Κυρηνείας κ.κ. Χρυσόστομο.


Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία με συμμετοχή πέραν των 300 Καραβιωτών και φίλων της κωμόπολης. Δόθηκε σε όλους η ευκαιρία να ανταλλάξουν τις ευχές τους για το Πάσχα, να δημιουργηθεί μια θετική διάθεση μέσα από την αλληλοστήριξη και τη χαρά της επανασύνδεσης καθώς επίσης ενισχύθηκαν οι δεσμοί μεταξύ των σκορπισμένων Καραβιωτών, ιδιαίτερα της νέας γενιάς του Καραβά.


Μετά τη συνεστίαση διοργανώθηκαν παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια. Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση έδωσαν με τη μαζική συμμετοχή τους τα παιδιά και οι νέοι του Καραβά.  Σε όλους τους νικητές των διαγωνισμών δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής από το Δήμο Καραβά.Φωτογραφικό στιγμιότυπο με τη συμμετοχή παιδιών σε διαγωνισμούς και παιχνίδια