Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Λεμεσού – 6 Ιανουαρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση – Λεμεσός


6 Ιανουαρίου 2011 


Πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Λεμεσό η οποία διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο ΑΕΚ – Λάμπουσα υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου Καραβά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011 στο Ξενοδοχείο «Αρσινόη» στη Λεμεσό και περιλάμβανε μεταξύ άλλων, κόψιμο της βασιλόπιτας, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ταχυδακτυλουργό, δώρα από τον Άγιο Βασίλη και παιχνίδι τόμπολας.


Η παρουσία των σκορπισμένων Καραβιωτών που διαμένουν στη Λεμεσό ήταν αρκετά ικανοποιητική. Δόθηκε ευκαιρία στους παλαιότερους Καραβιώτες να ανταλλάξουν ευχές και στους μικρότερους να γνωριστούν μεταξύ τους και να διασκεδάσουν μέσα σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα. Επίσης, δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκομένους να ενημερωθούν για το αθλητικό σωματείο του Καραβά και για την επιτυχημένη πορεία του στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας. Μια πορεία πολύ αξιόλογη η οποία τιμά τον Καραβά και τους ανθρώπους του που προσπαθούν και προσφέρουν στο δύσκολο περιβάλλον της προσφυγιάς.


   

Το κόψιμο της βασιλόπιτας. Από αριστερά: Ν. Παπαπέτρου, αντιπρόεδρος του σωματείου ΑΕΚ – Λάμπουσα, Α. Πατέρας, γενικός γραμματέας και πρώην πρόεδρος, Κ. Κοζάκος, για σειρά ετών πρόεδρος του Σωματείου πριν το 1974,  Γ. Παπαϊωάννου, Δήμαρχος Καραβά και ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ και πρώην πρόεδρος του σωματείου, Δ. Χατζηδαμιανού


Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα στα μικρά Καραβιωτόπουλα