Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά – 8 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά


8 Ιανουαρίου 2012


Για άλλη μια φορά, παιδιά με Καραβιώτικη καταγωγή ξανάσμιξαν στην προσφυγιά… Παιδιά, άγνωστα μεταξύ τους, με μόνο κοινό σημείο αναφοράς την καταγωγή τους, βρέθηκαν στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που από κοινού ο Δήμος και το προσφυγικό Σωματείο «Ο ΚΑΡΑΒΑΣ» διοργανώνουν κάθε χρόνο, με στόχο την αλληλογνωριμία τους, τη διατήρηση της Καραβιώτικης ταυτότητας τους και τη διατήρηση άσβεστου του πόθου για επιστροφή στον αγαπημένο μας Καραβά.


   

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση


Φωτογραφικό στιγμιότυπο από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη θεατρική ομάδα Πρίμα Βίστα


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012, στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Καραβιωτών, στο Στρόβολο και το πρόγραμμα περιελάμβανε αναφορές για την αγαπημένη γενέθλια γη του Καραβά. Το κόψιμο της βασιλόπιτας έγινε από το Δήμαρχο Καραβά κ. Γιάννη Παπαϊωάννου και τον Πρόεδρο του Προσφυγικού Σωματείου «Ο ΚΑΡΑΒΑΣ», κ. Νίκο Χατζηστεφάνου οι οποίοι μετέφεραν σε όλους τις εγκάρδιες ευχές τους. Ακολούθησε θεατρική παράσταση με Χριστουγεννιάτικο θέμα και παιχνίδια από το Ξωτικό των Χριστουγέννων με τη Θεατρική Ομάδα  Πρίμα Βίστα. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Άης  Βασίλης μοίρασε δώρα.


Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Σωματείου διαβεβαίωσαν για άλλη μια φορά, ότι η αποστολή του Δήμου και του Σωματείου θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό με διάφορες εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες με στόχο την απαλλαγή της πατρίδας μας από την Τουρκική κατοχή και τη διαίρεση και την προβολή ιστορικών και άλλων στοιχείων της αξέχαστης κωμόπολης  του Καραβά.


   

Ο Άης Βασίλης μοιράζει δώρα στα παιδιά


Αναμνηστική φωτογραφία με τα Καραβιωτόπουλα και την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης