Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ΑΕΚ – 6 Ιανουαρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Αθλητικού Σωματείου ΡΟΚΚΑ ΑΕΚ Καραβά – Λάμπουσα


Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013


Πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Αθλητικού Σωματείου ΡΟΚΚΑ ΑΕΚ Καραβά – Λάμπουσα στη Λεμεσό. Η εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε με τη στήριξη του Δήμου Καραβά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 στο Ξενοδοχείο «Αρσινόη» στη Λεμεσό. Περιλάμβανε μεταξύ άλλων, κόψιμο της βασιλόπιτας, καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ταχυδακτυλουργό, δώρα από τον Άγιο Βασίλη και παιχνίδι τόμπολας.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Κυρηνείας κ.κ. Χρυσόστομος, ο Βουλευτής Κερύνειας Μάριος Μαυρίδης, ο Δήμαρχος Καραβά κ. Γιάννης Παπαϊωάννου, ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δαμιανός Χατζηδαμιανού, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Παντελής Κωνσταντίνου, μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου, αθλητές και φίλοι του Σωματείου της κωμόπολης μας.


   

Στιγμιότυπο από το κόψιμο της βασιλόπιττας


Αναμνηστική φωτογραφία με τους νεαρούς αθλητές πετόσφαιρας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση


Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου, ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ και ο Δήμαρχος Καραβά. Ακολούθησε κόψιμο της βασιλόπιτας από το Μητροπολίτη Κυρηνείας ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καλλιτεχνική ενότητα από ταχυδακτυλουργό και να πάρουν στη συνέχεια δώρα από τον Αϊ Βασίλη. Αναμνηστικά δώρα δόθηκαν σε όλους τους αθλητές του Σωματείου που δραστηριοποιούνται στα διάφορα τμήματα της πετόσφαιρας. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε επίσης παιχνίδι τόμπολας.


 Η παρουσία των σκορπισμένων Καραβιωτών που διαμένουν στη Λεμεσό ήταν αρκετά ικανοποιητική. Δόθηκε ευκαιρία στους παλαιότερους Καραβιώτες να ανταλλάξουν ευχές και στους μικρότερους να γνωριστούν μεταξύ τους και να διασκεδάσουν μέσα σε μια χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα. Επίσης, δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκομένους να ενημερωθούν για το αθλητικό σωματείο του Καραβά και για την επιτυχημένη πορεία του στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας.


   

Φωτογραφία με τους αθλητές της πετόσφαιρας πρώτης κατηγορίας


Αναμνηστική φωτογραφία με τον ταχυδακτυλουργό και τα παιδάκια που παρακολούθησαν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα