Ανακήρυξη Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Καραβά – 19 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ανακήρυξη Δημοτικών Συμβούλων Δήμου Καραβά


για την πενταετία 2012-2016


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011, στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου η ανακήρυξη των οκτώ Δημοτικών Συμβούλων για το Δήμο Καραβά, οι οποίοι εκλέγησαν μετά από την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου για τις Δημοτικές εκλογές.


Οι οκτώ εκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Καραβά με βάση τη σειρά κατάταξής τους στην ψηφοφορία είναι:

1


Παπαπέτρου Νικόλαος


ΔΗ.ΣΥ


2


Χατζηστεφάνου Μάρω


Σ.Κ. ΕΔΕΚ


3


Μανώλη Παναγιώτης


ΑΚΕΛ


4


Μαούρης Λάμπρος


ΔΗΚΟ


5


Ιακωβίδης Λουκής


ΑΚΕΛ


6


Ποταμίτου Σωτήρα


ΔΗ.ΣΥ


7


Επιφανίου Δημήτρης


ΑΚΕΛ


8


Ευτυχίου Δέσπω


ΔΗΚΟΗ ανακήρυξη έγινε από τον Έφορο Εκλογών Επαρχίας Κερύνειας κ. Μάριο Παναγίδη. Στην τελετή ανακήρυξης παρευρέθηκαν όλοι οι εκλεγέντες, αξιωματούχοι της Επαρχίας Κερύνειας, βουλευτές, ο Έπαρχος Κερύνειας και άλλοι επίσημοι.


Για το έργο και την αποστολή του Δήμου Καραβά την πενταετία που θα αναλάβει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρθηκε σε συντομία ο επανεκλεγής Δήμαρχος Καραβά (χωρίς ανθυποψήφιο) κ. Γιάννης Παπαϊωάννου. Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι:


«Tο έργο και η αποστολή του Δήμου Καραβά θα συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό σε πνεύμα ενότητας και συλλογικής δράσης με στόχο πάντοτε να αναδεικνύονται ιστορικά στοιχεία της κωμόπολης Καραβά, να ενδυναμώνεται η σύνδεση μεταξύ των σκορπισμένων Καραβιωτών, να προβάλλεται ο στόχος για απαλλαγή της πατρίδας μας από την Τουρκική κατοχή και να ενισχύονται οι προσπάθειες για να επιτευχθεί μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Εθνικό μας θέμα όπου όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα των προσφύγων μας θα είναι κατοχυρωμένα».


  

 Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καραβά μαζί με το Δήμαρχο Καραβά. Από αριστερά Δημήτρης Επιφανίου, Λουκής Ιακωβίδης, Παναγιώτης Μανώλη, Δέσπω Ευτυχίου, Σωτήρα Ποταμίτου, Γιάννης Παπαϊωάννου (Δήμαρχος), Μάρω Χατζηστεφάνου, Νίκος Παπαπέτρου και Λάμπρος Μαούρης


Στιγμιότυπο από την τελετή ανακήρυξης