Ανακήρυξη Δημάρχου Καραβά και μελών της Σχολικής Εφορείας Καραβά – 23 Νοεμβρίου 2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ανακήρυξη Δημάρχου Καραβά και μελών της Σχολικής Εφορείας Καραβά


για την πενταετία 2012-2016


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, η ανακήρυξη του Δημάρχου Καραβά κ. Γιάννη Παπαϊωάννου για τη θητεία της επόμενης πενταετίας 2012-2016.


Η ανακήρυξη έγινε στα γραφεία του Επάρχου Κερύνειας στο Υπουργείο Εσωτερικών από τον Έφορο Εκλογής Επαρχίας Κερύνειας κ. Μάριο Παναγίδη. Στην τελετή παρευρέθηκαν οι τρεις βουλευτές της Επαρχίας Κερύνειας, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Επιτροπής Προσφύγων, εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων, πρόεδροι ή εκπρόσωποι προσφυγικών σωματείων του Καραβά και της Επαρχίας Κερύνειας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καραβά, ιερείς του Καραβά, εκτιμητές του έργου του Δημάρχου Καραβά και μέλη της οικογένειας του.


Στην ίδια συγκέντρωση ανακηρύχθηκαν και τα επτά μέλη της Σχολικής Εφορείας Καραβά τα οποία εκλέγησαν μετά από  συναίνεση που υπήρξε μεταξύ των Δημοτών Καραβά. Τα μέλη που εκλέγησαν είναι, Χρίστος Γιαννήταης, Χρυστάλλα Γιάλλουρου, Έλενα Διγενή, Δημήτρης Δημητρίου, Σωτήριος Φραντζέσκος, Χριστάκης Χριστοφόρου και Χριστόφορος Τσαγγαρίδης.


   

Αναμνηστική φωτογραφία του Δημάρχου Καραβά κ. Γιάννη Παπαϊωάννου με τον Έφορο Εκλογών Επαρχίας Κερύνειας κ. Μάριο Παναγίδη και τον Γενικό Έφορο Εκλογής κ. Ανδρέα Ασσιώτη


Αναμνηστική φωτογραφία μετά την ανακήρυξη του Δημάρχου Καραβά μαζί με τους τρεις βουλευτές της Επαρχίας, Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Προσφυγικών Σωματείων


Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Καραβά κ. Γιάννης Παπαϊωάννου ευχαρίστησε όσους στήριξαν την υποψηφιότητά του η οποία αγκαλιάστηκε από όλα τα πολιτικά κόμματα και τη μεγάλη πλειοψηφία των Δημοτών Καραβά.


Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο Καραβά και όλα τα Σωματεία και φορείς του Καραβά για την πολύ σημαντική συνεισφορά τους και τη συλλογική δράση που έγινε κατά τη διάρκεια της δεκαετούς θητεία του στη θέση του Δημάρχου. Ανέλυσε τους στόχους και τις επιδιώξεις του για τη νέα πενταετία και τόνισε τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει, να συνεχίσει μια ποιοτική προσφορά και δράση με στόχο να αναδεικνύονται η πλούσια ιστορία και πολιτιστικές παραδόσεις του Καραβά και να ενισχύεται με κάθε τρόπο ο αγώνας όλων μας για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Εθνικό μας θέμα, όπου όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μας θα είναι κατοχυρωμένα.