1η Συνεδρία Νέου Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά – 4.1.17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πρώτη Συνεδρία Νέου Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά


Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017 στο Οίκημα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών στο Στρόβολο, όπου στεγάζονται τα γραφεία του εκτοπισμένου Δήμου Καραβά, η πρώτη συνεδρία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.


Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά για την περίοδο 2017-2021 είναι: Νίκος Χατζηστεφάνου (Δήμαρχος), Παναγιώτης Μανώλη Χρυσάνθη Επιφανίου, Κώστας Κωνσταντίνου, Μάριος Μούγης, Νίκος Παπαπέτρου, Αλέξανδρος Ποστεκκής, Σωτήρα Ποταμίτου, Κυριάκος Χατζηνικολάου.


                                                                 
                                                                   Ο Δήμαρχος και τα μέλη του νέου Δημοτικού
                                                        Συμβουλίου Καραβά μαζί με το προσωπικό του Δήμου


Της συνεδρίας προηγήθηκε το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας. Παρόντες, ο απερχχόμενος Δήμαρχος Γιάννης Παπαϊωάννου με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συβουλίου, ο νέος Δήμαρχος και τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Καραβά. Ευχή όλων των μελών και των δύο Συμβουλίων να συνεχιστεί η πολύπλευρη αποστολή του Δήμου, σε ένα πνεύμα ενότητας, συλλογικής και ποιοτικής δράσης με άξονες αναφοράς την προβολή του Καραβά μέσα από εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες και την ενίσχυση του αγώνα για ελευθερία και δικαίωση.


Στην αρχή της συνεδρίας, εξελέγη Αντιδήμαρχος Καραβά ο κ. Πανίκος Μανώλη και άρχισε ο καταρτισμός των Επιτροπών δραστηριοτήτων του Δήμου. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Καραβά κ. Νίκος Χατζηστεφάνου αναφέρθηκε στους στόχους, τις ιδέες και τις επιδιώξεις του για την πενταετία 2017-2021.


Το νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο Καραβά δεσμεύεται ότι θα εργαστεί με ζήλο και αφοσίωση για να ενδυναμωθούν οι δεσμοί μεταξύ των σκορπισμένων δημοτών Καραβά και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, να προβάλλεται η ιστορία και ο πολιτισμός της κατεχόμενης κωμόπολης μέσα από εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες και να ενισχύεται ο στόχος για απαλλαγή της πατρίδας μας από την Τουρκική κατοχή και επιστροφή στα σπίτια και τη γη μας σε συνθήκες ελευθερίας, μονιμότητας και αξιοπρέπειας.Στιγμιότυπο από την κοπή της Βασιλόπιτας
στην παρουσία των μελών του πρώην
και του νυν Δημοτικού Συμβουλίου


Στιγμιότυπο από την σύντομη τελετή
παράδοσης του Δήμου