Πρωινή συνάντηση Καραβιώτισσων – 24.1.2024

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά με επιτυχία, η πρώτη πρωινή συνάντηση Καραβιώτισσων για το έτος 2024. Για ακόμα μια φορά οι Καραβιώτισσες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημάρχου Καραβά, έσμιξαν στην προσφυγιά και η αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών πλημμύρισε από το θείο άρωμα των λεμονανθών.

Το πρόγραμμα της συνάντηση περιελάβανε καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο Καραβά Νίκο Χατζηστεφάνου, ο οποίος ευχήθηκε όπως το 2024 «ανατείλει η μέρα που θα γυρίσουμε πίσω στη γη μας και να κάνουμε τούτη την συγκέντρωση στο Δημαρχείο μας στον Καραβά». Ακολούθησε παρουσίαση με ταυτόχρονη προβολή φωτογραφιών από τις Τάνια Κολιού και Άννα Δημητρίου Βιολάρη. Η Τάνια Κολιού μίλησε για τους αείμνηστους παππού και γιαγιά της Χρίστο και Χαρίτα Κίρκου και τη θεία της Σούλλα Κίρκου Βασιλειάδη, ενώ η Άννα Βιολάρη, για τους αείμνηστους γονείς της Τιμόθεο και Σοφία Δημητρίου, τα δυο της αδέλφια Σταυρούλα και Κώστα και τους δυο γαμπρούς της Μιχάλη και Φειδία.

Σε όλες όσες παρευρεθήκαν προσφέρθηκαν καφές και αλμυρά, κερασμένα από δύο Καραβιώτισσες, την Ελένη Κίρκου Κολιού και την Άννα Δημητρίου Βιολάρη, εις μνήμη των δικών τους ανθρώπων.

Οι παρευρισκόμενες Καραβιώτισσες μεταφέρθηκαν με τη δύναμη της ταινίας που ετοίμασαν ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους και ο Χαράλαμπος Μελαχρινός, στα παράλια και στη θάλασσα του Καραβά και έζησαν την ομορφιά του κατεχόμενου Δήμου μας.

Οι Καραβιώτισσες αποχώρησαν συγκινημένες από τη συνάντηση με την προσδοκία της επόμενης φοράς που θα βρεθούν και την ευχή να μην αργήσει η μέρα της επιστροφής στον Καραβά.